18.02.2013

BEBEK KURABİYELERİ

DSCF3555

Göktuğ kurabiyelerini Datça'ya gönderdim. Teyze Gülseher Hanım'ın siparişi ile hazırladığımız Hoşgeldin Bebek kurabiyelerinde ,teyzemiz 3 model beğendi ve onları çalışmamızı rica etti.

DSCF3561

Göktuğ Bebek'e sağlıklı kocaman bir ömür diliyorum,

DSCF3210

Bu kurabiyelerse yine bir teyze tarafından yeğeni Alperen Bebek için hazırlandı. Zerrin Teyze 'nin seçtiği modeller üzerinden çalıştığımız kurabiyelerin yeni anneyi mutlu etmesi bizleri de çok mutlu etti.

DSCF3217

Şimdi epey büyümüş olan Alperen Bebeğe bir kez daha uzun ömürler diliyorum.

14.02.2013

♥♥♥

Bugün günlerden Aşk

DSCF3585

İçine ateşi düşmüş , nice kadının erkeği ne şanslı ki onlar için ♥ lerini seferber etmiş birileri var.


DSCF3584


İnsanın , " Ömrüm " diyebileceği birine rastlaması ne büyük lütufdur.



DSCF3578

Gizlenmiş aşklar ne hoştur.

v

Ama en güzeli , en aşk olanı nice 365 günlerde varolmaktır.

Tüm sevgilileri kutluyorum.

Hülya

12.02.2013

" BU TAMAMEN İÇİMDEN BÖYLE GELDİ " YAZISIDIR ♥

DSCF3552

Çok istiyorum yine tarifler verebilmeyi, gündelik hayattan,okuduklarım, güldüklerim ,sevdiklerimden anlatmayı . Beceremiyorum.

DSCF3553

Hayat kimine alabildiğine yavaş , kimine koşar adım , kimine sazlı sözlü , bilemedin kimine ağıt yaktırırken payıma düşeni alıp , her sabah çıkıyorum yola.

Öyle ne hesap kitap , ne matematiksel saptamalar yaparsan yap hayat seni hiç iplemiyor . Demem o ki , gönlümden daha çok yazmak , daha çok gezmek , daha çok yardım etmek , daha çok çözmek , daha çok insana el vermek geçiyor. Olduğunca artık , yetebildiğimce,

DSCF3568

Bir çok insanla tanışıyorum .Faydalı olmak için çırpınıyorum.
Adı öğrenci , ben hoca olarak her akşam atölyeme buyur ettiğim , kadınları seviyorum .İşimi seviyorum.Öğretmeyi seviyorum.Üretmeyi seviyorum.
Onların yüzündeki keyfi görmeyi seviyorum.

Hayatıma dahil ettiğim beni hayatlarına alana herkese sonsuz teşekkür . Para denen o banknot da bir yere kadar . İnsani olan en mühimi.

Velhasılı , iyi ki atölyemi açmışım . İyi ki , pastacı olmuşum . Pastalara hikayeler yazacak kadar bulutlarda dolanmışım.

Yoksa anlam yüklemezseniz , kurabiye sadece kurabiye olabilirdi. Ben aşk da demiştim.

Ve fakat , bana güvenen princess lere teşekkür ederim , princesslerin kuzenlerine , çok uzaklardan arayan nişan arefesindeki kızlara , fırından yeni çıkmış suflenin yarısını eşime götürebilir miyim diyen  sevgili kursiyerlerime , benden yaşca çok büyük olsa da her öğrendiği detay için Allah razı olsun diyenlere  , evde beni sabırla bekleyen bizim köşkün ahalisine  , her cumartesi akşamı annemle karar verdiğimiz anne bakımı seanslarıma , pazar sabahı en  baba kahvaltılarla beni yeni ve uzun o kocaman haftalara hazırlayan aileme .

Bu tamamen içimden böyle geldi yazısından başka birşey değildir ...

Hülya