30.11.2013

WINNIE THE POOH ve PINGUE PASTA ♥



İlkim ' in, Miladi takvime göre :) 3 olan yaşının kutlanacağı doğumgünün de , o aslında 4 e girdiğini düşündüğü için biz hem 3 hem de 4 yaşına göre süslemeler yaptık ki , İlkim 'in keyfi hiç bozulmasın.Yani , pasta da gördüğünüz 3 ve 4 İlkim 3 den 4 e geçiyor demek .Hatırlatırım :)


Karakterlerini keyifle çalıştık yine.


İlkim'in halası Elvan Hanım'ın titizlenerek detayları belirlediği pastanın beğenilmesi ayrı bir keyif üstelik.


Çoğunluk sevdiği karakterlere yoğunlaşsak da koca bir fiyonk ile İlkim'in küçük hanımefendi hallerini de es geçmek istemedik.


Kurabiyeleri ise , baldan tatlı oldu desem ,kendime torpil geçmiş olmam değil mi ? :)

İyi ki doğdun evin prensesi ...

hülya
ilk

10.11.2013

ALTIN SARISI GÜLLÜ NİŞAN PASTASI ♥


Kibare Hanım'ın beğenisi ile hazırladığımız altın rengi güllerle bezeli pastamız ,nişanın bir gün öncesinden küçük bir yolculuğa çıktı.


Pastasını çok beğenen gelin adayına ve nişanlısına sonsuz mutluluklar diliyorum.


Herşey gönüllerince olsun,

hülya
çiçeği burnunda ♥

6.11.2013

MONSTER HIGH PASTA ♥


Sevgili Azra'nın annesi Gülnur Hanım beni arayıp kızının bu sene Monster High konseptine karar verdiğinden bahsetti. Azra , Nesrin 'in bu çok şık pastasının aynısını isteyince minik farklılıklarla hazırladığım pasta atölyem içinde hoş bir çalışma olarak arşivlendi .Nesrin Tong'a bu güzel çalışması için teşekkür ediyorum .


Monster High ,Lisi Harisson tarafından yazılmış bir kitap serisiymiş. Bu da çizgi film serisinin pasta haline gelmiş versiyonu diyelim.Ünlü canavarların çocuklarının gittiği lise olan Monster High de geçen maceralar bu kitabın konusu.

Bu lisede kimler mi okuyor , Frankenstein ,Kurtadam , Dracula , Mumya ,Zombi , Kedi Kadın,Bay ve Bayan Jekyll' ın ve diğer ünlü canavarların çocukları :)Bir nevi çocukların Gossip Girl 'ü .Ben çok sevdim ve eğlenceli buldum .Çizgi dünyasının geldiği durumu gördükce de gülümsemeden duramıyorum .Bu ünlü ! kızların kokoş halleri sanırım dikkatimi çeken :)


Azra' nın yeni yaşını kutluyorum ve ona keyif dolu yaşlar diliyorum,

hülya
tatlı cadı ♥