tag:blogger.com,1999:blog-5239069914150743263.post2493246878759491409..comments2023-10-07T16:26:52.410+02:00Comments on Günebakan Tarlaları: GANAJ PASTA....Hülyahttp://www.blogger.com/profile/12706948569622761051noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-5239069914150743263.post-6016474669506626892008-04-19T22:55:00.000+02:002008-04-19T22:55:00.000+02:00hülya gerçekten çok güzel görüntü olrak enfes gözü...hülya gerçekten çok güzel görüntü olrak enfes gözüküyor ellerine sağlık eminim annenin misafirleri çok beğenmiştir canımşengülhttps://www.blogger.com/profile/03119195920096706035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239069914150743263.post-55160827577048552292008-04-19T14:26:00.000+02:002008-04-19T14:26:00.000+02:00Hülyacım her zamanki gibi mütiş pastalar hazırlamı...Hülyacım her zamanki gibi mütiş pastalar hazırlamışsın ellerine sağlık.<BR/>Tadınıda merak etmedim değil keşke kısmet olsada senin pastalardan yemek nasip olsa:) Sevgiler.<BR/>İyi haftasonları bayyymeleginmarifetlerihttps://www.blogger.com/profile/10097424335517368379noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239069914150743263.post-41613884064100252732008-04-18T09:37:00.000+02:002008-04-18T09:37:00.000+02:00LEZZETLİLER'im;canım teşekkürler...UFUK'cuğum;çok ...LEZZETLİLER'im;canım teşekkürler...<BR/><BR/>UFUK'cuğum;çok haklısın.Onca emeğe rağmen yine de aklımız fikrimiz yumuş yumuş pastalarda di mi?Sevgilerimle...<BR/><BR/>Bu arada sanaa çokçok geçmiş olsun.İyileştin sanırım:)Hülyahttps://www.blogger.com/profile/12706948569622761051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239069914150743263.post-74237384401754019522008-04-17T18:52:00.000+02:002008-04-17T18:52:00.000+02:00Hülya, birine yapacağım zaman şeker hamurlu pasta ...Hülya, birine yapacağım zaman şeker hamurlu pasta yapmayı, süslmeyi çok seviyorum. Ama bana biri yapacak olsa kesinlikle bu şekilde ganajla kaplı veya başka kremalı bir pastayı tercih ederim. Bana sanki gerçek pasta buymuş gibi geliyor. Oysa ki diğerlerine ne çok emek veriyoruz değilmi?<BR/>Neyse bu lezzetli pastayı yiyenlere afiyet olsun, seninde ellerine sağlık, sevgilerimle...ufukmutfaktahttps://www.blogger.com/profile/09470884065685267060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239069914150743263.post-29739008738381204272008-04-17T14:24:00.000+02:002008-04-17T14:24:00.000+02:00Ellerine sağlık Hülyacım nefis görünüyor. SEVGİLER...Ellerine sağlık Hülyacım nefis görünüyor. SEVGİLERlezzetlilerimhttps://www.blogger.com/profile/08980910621776569695noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239069914150743263.post-38891667584732347812008-04-17T10:48:00.000+02:002008-04-17T10:48:00.000+02:00CAFE CUSTO'cuğum;tarifi geçtim canım;)Sevgiler...A...CAFE CUSTO'cuğum;tarifi geçtim canım;)Sevgiler...<BR/><BR/>AYBİKE'ciğim;teşekkür ederim canım.<BR/><BR/>Süt kreması dediğim evet senin o bahsettiğin yemeklerde de kullanılan sıvı krema.Şimdiden afiyet olsun sana;)ve evdekilere...<BR/><BR/>KELEBEKLİ SANİYELER;teşekkürler...<BR/><BR/>HÜLYA HN;eğer pişen pandispanyanızı fırından çıkarınca ızgara teli üzerine ters kapatıp soğutmadıysanız çökme olmuş olabilir.Ya da uzun süre piştiği için kontrol etmek isterken fırını açıp kapamak veya pişmeden birkaç kez kürdan batırmak da hamurun dokusunu bozmuş olabilir.<BR/>Büyük pandispanyaların pişme süresi uzayabiliyor.<BR/>Yine de denemenize ve hasarsız halletmiş olmanıza sevindim;)<BR/>Sevgilerimle...Hülyahttps://www.blogger.com/profile/12706948569622761051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239069914150743263.post-53841199861610374052008-04-17T09:01:00.000+02:002008-04-17T09:01:00.000+02:00Hülya hanım 28 cmlik pandispanya tarifinizi kendim...Hülya hanım 28 cmlik pandispanya tarifinizi kendimce 25 cm uyarlayarak yaptım çok güzel kabardı sonra ortası biraz çöktü. streçe sarıp dolaba koydum sabah baktığımda hemen hemen eşitlenmiş. henüz kesmedim umarım içide güzel olmuştur. yanlız 1 saat 10 dk pişirdim. ortası çok geç pişti yinede kenarları sertleşmedi.yapmadan önce tariflerinizi defalarca okudum. tariflerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. <BR/>hülyaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239069914150743263.post-45321311863287577692008-04-17T00:43:00.000+02:002008-04-17T00:43:00.000+02:00harika bir pasta ellerinize saglikharika bir pasta ellerinize saglikAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239069914150743263.post-81092052554767115522008-04-16T20:51:00.000+02:002008-04-16T20:51:00.000+02:00Canim Hulya'cigim, Ellerine saglik, diger pastalar...Canim Hulya'cigim, <BR/>Ellerine saglik, diger pastalarin icin de. Hepsi harika.<BR/><BR/> Bu ganaj kolay gibi gorunuyor, sut kremasi dedigin hani su kucuk kutularda vardi yemeklere de konanlar ondan mi acaba?. Oyleyse ben de burada ona gore kullanayim. Sevgilerimi gonderiyor, opuyorum.Aybike Ceylanhttps://www.blogger.com/profile/17243357573514495745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239069914150743263.post-87222842109487372492008-04-16T11:11:00.000+02:002008-04-16T11:11:00.000+02:00Hülyacığım pastanın tarifini bekliyoruz.Ellerine s...Hülyacığım pastanın tarifini bekliyoruz.Ellerine sağlık..sevgiler..Cafe Gustohttps://www.blogger.com/profile/09264187260383444443noreply@blogger.com