Hülyacığım nasılsın , döktürmüşsün yine ...kurdele nakışı gibi görünüyor:)bayıldım inan buna nasıl kıyılırda yenir.Burdan kıyılamayacak gibi görünüyor .Gerçeği kimbilir nasıl görünüyordur. Ellerine emeklerine sağlık kocaman öpüyorum sağlıcakla kal:) Sürpriz/Özlem
merhaba yine ben çiçeklerle ilgili birşey soracağım. Ayşem hanım'ın programında son hafta çeşitli çiçekler yapıtılar ve ben kullandıkları hamurun tarifini alamadım. Bir sakıncası yok ise çiçekleri yaparken kullandığınız hamurun tarifini bana verirmisiniz. Teşekkürler,
RENKLİ KURABİYELER;Ayşem'in o programını izlemedim,tarifi benim tarifimle aynı mı bilemiyorum. Ben elimdeki 200 gr.şeker hamuruna 1/2 çay kaşığı tyloce-c katarak modelleme hamurumu hazırlıyorum.Hamuru toparlarken en son ellerime azıcık biskin(bir çeşit renksiz ve kokusuz margarin)sürüp hamuru yoğuruyorum.Sonra da strechliyorum.Elinizde biskin olmayabilir sanırım yayla marka margarin bu iş için uygunmuş.Bir yerde okumuştum ama ben kullanmadım.
Nasıl güzel nasıl zarif bir pastadır bu. Tablo gibi olmuş resmen. Ellerine sağlık Hülya'cım.
YanıtlaSilÇok şık bir pasta olmuş, çiçeklerdeki renk uyumu çok güzel ve abartısız.
YanıtlaSilEllerine sağlık Hülya
Sevgili Hülya pasta harika,üzerindeki buket nefis olmuş canım,gerçek çiçek gibi duruyor,ellerine,emeğine sağlık.sevgilerimle...
YanıtlaSilÇiçeklere bayıldım.Çok güzel duruyorlar.Gerçek gibi :)) fiyonkta simli simli parlıyor.Yoksa ben mi öyle görüyorum?
YanıtlaSilÇiçeklerle birleşince pastanın tamamı çok şık duruyor. Ellerine ve emeğine sağlık...
Sevgiler...
ellerinize emeğinize sağlık nasıl güzel bir pasta olmuş. çiçeklere bayıldım gerçek gibi olmuş.
YanıtlaSilHülya pasta nasılda şık olmuş,çiçeklerin renklerine bayıldım.Emeğine sağlık..
YanıtlaSilHerşeyiyle çok güzel ve çok usta işi olmuş Hülyacığım.Tebrik ediyorum. Çok çok beğendim.
YanıtlaSilSevgiler
Müthiş güzel gözüküyor..Eline sağlık Hülya...Sevgilerimle..
YanıtlaSilCanım çok güzel olmuş hayran kaldım. Ellerine sağlık. Sevgiler....
YanıtlaSilelomutfakta.blogspot.com
Hülyacım inci tanesi gibi bir pasta olmuş tam bir gelin musumluğunda ellerine sağlık canım kolaylıklar diliyorum öptüm bay.
YanıtlaSilSevgili Hülya...cok sIk,sade ve zarif bir görüntü...nefis tek kelimeyle...ellerine saglik...sevgiler
YanıtlaSilZehra
yeni başlangıçlara ancak böyle bir sayfa yakışırdı,
YanıtlaSilbeyaz ve çiçekli bir bahçede...
harika... svglrr
Canim Hulya'cigim,
YanıtlaSilMelek gibi olmus pastan, cok ama cok guzel. Ellerine saglik.
Sevgiler.
Şimdiki nesil çok şanslı.Neredeee bizim zamanımızda böyle pastalar:((
YanıtlaSilEllerine sağlık çok şık olmuş......
Hülyacığım,
YanıtlaSilyine büyüledin bu güzel pastayla. ellerine sağlık. tek kelimeyle bayıldım. sevgiler.
Hülyacığım nasılsın , döktürmüşsün yine ...kurdele nakışı gibi görünüyor:)bayıldım inan buna nasıl kıyılırda yenir.Burdan kıyılamayacak gibi görünüyor .Gerçeği kimbilir nasıl görünüyordur. Ellerine emeklerine sağlık kocaman öpüyorum sağlıcakla kal:)
YanıtlaSilSürpriz/Özlem
MİSKETLİMONU;teşekkürler...
YanıtlaSilŞEKER PASTA;beğenmene sevindim.Teşekkür ediyorum...
NESLİHAN;sağol canım.Yorumun için teşekkürler...
ZERRİN;doğru görüyorsun:)Kurdela simli;)Öperim....
RENKLİ KURABİYELER-ZÜLBİYE;teşekkür ediyorum.
PELİN;renkleri oluştururken zorlandığım da olmuyor değil.Bu da öyle bir pastaydı.Beğenmene sevindim.
PELİN;teşekkür ediyorum ama keşke usta işlik pastalar yaptım diyebilsem:(Daha çok yolum var çok:)
OYOSH'UN DAMAK TADI;çok çok teşekkür ederim canım.
ELİF;sağolasın canım.
MELEK;sade bir pasta oldu.Ben de sevdim.
ZEHRA;çok teşekkür ediyorum.Sağolasın....
BİR DUT MASALI;evet yeni başlangıçlar hep tertemiz bir sayfadan yola çıkılmadır.Teşekkür ederim.
AYBİKE;içten yorumun için teşekkürler canım.
DİLEK;bunu ben de sık sık düşünmüyor değilim.Yine de öyle hep şanslı olsunlar.Sevgiler...
SEVDA MAVİSİ;teşekkür ederim canım.Yorumuna çok sevindim.
SÜRPRİZ/ÖZLEM;çok emek var bu işlerde ama bir şekilde kesmek de gerekiyor di mi?Davettekiler de böyle demiş zaten;)
Sevgiler...
merhaba yine ben çiçeklerle ilgili birşey soracağım. Ayşem hanım'ın programında son hafta çeşitli çiçekler yapıtılar ve ben kullandıkları hamurun tarifini alamadım. Bir sakıncası yok ise çiçekleri yaparken kullandığınız hamurun tarifini bana verirmisiniz.
YanıtlaSilTeşekkürler,
RENKLİ KURABİYELER;Ayşem'in o programını izlemedim,tarifi benim tarifimle aynı mı bilemiyorum.
YanıtlaSilBen elimdeki 200 gr.şeker hamuruna 1/2 çay kaşığı tyloce-c katarak modelleme hamurumu hazırlıyorum.Hamuru toparlarken en son ellerime azıcık biskin(bir çeşit renksiz ve kokusuz margarin)sürüp hamuru yoğuruyorum.Sonra da strechliyorum.Elinizde biskin olmayabilir sanırım yayla marka margarin bu iş için uygunmuş.Bir yerde okumuştum ama ben kullanmadım.
Sevgiler...