10.11.2011

BUTİK KURABİYELER

hoşgeldin bebek

Bayram öncesi çalıştığım Hoşgeldin Bebek kurabiyeleri ,atölyemin müşterisi Gülden Hanım ve annesinin siparişi ile Bingöl'e gönderildi.Dünyaya yeni merhaba demiş Mehmet Deniz için hazırladığım kurabiyelerin bir başka hoşluğu da bayramda ailesinden uzak kalacak Mehmet Deniz'in anne babasına sürpriz bayram hediyesi ve kalbimiz sizinle demenin en tatlı yoluydu.

kurabiyeler

Sarının, yeşilin,kırmızının en canlı tonuyla hazırlamamı rica ettiği kurabiyeleri ise Nükhet Hanım için hazırladım.

kurabiyeler

Yine gece çalıştığım kurabiyelerimi her ne kadar iyi fotoğraflayamasam da hazırlamak benim için daha bir anlamlıydı.Çünkü ,Küçükkuyu Çocuk Esirgeme Kurumu'nda ki çocuklara gidecekti.

şeker hamurlu pastalar 071

Çocukların ilgisini çekmesi açısından benden oldukça canlı renklerde çalışmamı rica etti Nükhet Hanım.Sonrasında beğenisini belirttiği telefon görüşmemizde ben de çok mutlu ve duygulu olduğumdan bahsetmiş almalıyım.Her bir çocuğun hayatında gülümseyerek hatırlayacağı bir an olmaktan dolayı inanılmaz mutluyum.

şeker hamurlu pastalar 072

3 yorum:

Saliş Butik Pasta dedi ki...

bunlar gerçekten çok keyifli çalışmalar.tebrik ederim.sessiz bi izleyicinizdim ama artık benimde bir bloğum var.sizin fikirlerinizi yorumlarınızı almak isterim salismutfakta.blogspot.com

durutarifler dedi ki...

Hepsi birbirinden güzeller. Bayıldım
Ellerine sağlık
Sevgiler

Dropscake dedi ki...

hakikaten bende bayıldım çok güzel ve şirinler http://dropscake.blogspot.com/