9.05.2012

GÖZÜNAYDIN KURABİYELERİ

DSC02923

Ayşe İpek Hanım'la daha önce çalıştığımız asker kurabiyeleri sonrası , kendisi gibi asker yolu bekleyip mutlu sona ulaşan arkadaşı için sürpriz olarak hazırladığımız Gözünaydın Kurabiyeleri.

DSC02926

Öğretmen olacak kızımız, avukat askerimiz, nazar boncuğumuz ve özellikle Trabzonspor renkleri ve tutkusuna vurgu detaylar arasındaydı.

DSC02928

Adapazarına giden kurabiyelerin , herkesin yüzünde keyifli bir gülümseme bırakması en büyük temennim.

DSC02927

Tüm asker yolu bekleyen kızlarımıza su gibi akıp geçen günleri olsun diliyorum.

DSC02930

Aşkınız hiç solmasın.

DSC02924

DSC02922

6 yorum:

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

ellerine sağlık canım üyenim tanıştığıma memnun oldum aşağıdaki pastalar harika
bana da beklerim
:))

FATMA ÇELİK dedi ki...

Harika görünüyorar
emeğinize sağlık

PNR dedi ki...

Önce hanginize nasıl teşekkür etmeliyim bilmiyorum :) Ayşe İpek..Benim gibi asker yolu bekleyen, benimle aynı duyguları paylaşan, birlikte şafak saydığım canım arkadaşım..Bu süreçte benim ne hissettiğimi en iyi anlayan..Tanıştığımızda sıcaklığına hayran kaldığım mavi gözlü güzel :) Bugünü senin inceliğin ve Hülya Hanımın marifetleri sayesinde sürekli gülerek geçirdim :) İpeğim bir kez de buradan teşekkür etmek istedim sana ve tabi harikalar yaratan Hülya Hanım'a :) Bütün yurt kurabiyelerinize hayran kaldı :) En çok hoşuma giden de Cengiz'in bıyıklarının bile düşünülmüş olmasıydı :) Şafak 7.. :)

PNR dedi ki...

Önce hanginize teşekkür etmeliyim bilmiyorum.. :)Ayşe İpek..Benimle aynı duyguları yaşayan, birlikte şafak saydığımız ve beni bu dönemde en iyi anlayan canım arkadaşım :) Tanıştığımızda sıcaklığına hayran kaldığım mavi gözlü güzel :) Senin inceliğin ve Hülya Hanım'ın marifetiyle harika bir sürpriz oldu benim için :) Sayenizde bütün gün gülerek gezdim..Cengiz'e kıyıp yiyemeyeceğim kurabiyelerimizi nefes almadan anlattım :)İpeğime buradan da teşekkür etmek istedim ve tabi Hülya Hanım'a :) Bütün yurt hayran kaldı kurabiyelerinize :) Her şey için tekrar tekrar teşekkür ederim.. :)) ŞAFAK 7 ;) Pınar Apaydın..

PNR dedi ki...

Özellikle bordo- mavi renklere ve Cengiz'in bıyıklarının bile düşünülmüş olmasına bayıldım :)

Ayşe İpek dedi ki...

Sizin mutlulugunuz için yapıldı her şey :) Diyorum ya işte tamda bu süreçte bu mutluluğu hak eden çok cici asker arkadaşım oldun benım... Seni tanıdığım için çok mutluyum.. ;)Afiyet olsun.Hülya Hanım!a her şey için bir kez daha teşekkür ediyorum.