24.09.2012

1 YAŞ PASTASI

DSCF2913

Nilda 'nın 1 yaş kutlaması için Şenay Hanım'la yaptığımız görüşmeler de en son renkli detayların olduğu sevimli bir pasta da karar kıldık.

DSCF2908

Mutlu yaşların olsun Nilda.

DSCF2909

İyi ki doğdun.

3 yorum:

KURUBİK dedi ki...

Merhaba hülya hanımm..Pastalarınız süper..ben size birsey sormak istiyorum..seker hamurlu pasta icin arakat ve dıs sıvama kreması olarakk ne önerirsiniz..ben pasta yapmak istiyorum..ama kremayı nası yaPıcagmı bilemiyorum..birde seker hamurlu pasta nerede saklanırr..

Hülya dedi ki...

Merhaba ; Ara dolgu kreması olarak sayfamda tarifler var.Arşive bir göz atarsanız ,detaylı anlatımlarımı bulabilirsiniz.Ayrıca , dış sıvama kreması olarak ganaj önerimdir.Buttercream de deneyebilirsiniz.Önemli olan ,asıvama kremanın iyi ir baz etkisi gösterip alttan hamuru eritmemesi.Yoksa pastanız terleme yapacaktır.

Şeker hamurlu pastaları soğuk ortamda saklamanızı öneririm.

sevgiler,

Adsız dedi ki...

Merhaba.pastalara bayıldım ellerinize saglık.10 Kasım'da kızımın Dogumgunu var.ugur böcekleri ve Guneş konseptli minik bir parti hazirligindayiz.hangi sehirdesiniz bilemiyorum ama ben ankaradayim .buraya bozulmadan pasta gelebilir mı ve fiyatı ne olur öğrenebilir miyim?dilerseniz mailden de yazabilirsiniz.mirbenim@hotmail.com