19.11.2012

GÜLLÜ NİŞAN PASTASI

DSC02434

Murat Bey ve Merve Hanım'ın sayfamdan beğendiği bir diğer nişan pastasını dikkate alarak hazırladığım ,

DSC02438

pembenin tonları ve bordo , beyaz güllerle bezeli nişan pastasını genç çiftimizin beğeniyle teslim alması çok keyifliydi.

DSC02441

Aşk la birbirine bakan gençlerle karşılaşmak beni nasıl mutlu ediyor bilemezsiniz. Dün de öyle güzel , keyifli bir karşılaşma günüydü benim için.

Mutluluğunuz daim olsun Merve ve Murat. Herşey gönlünüzce olsun .Çok mutlu olun , hep mutlu olun.

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Rengarenk,nasıl da güzell..
Ellerine sağlık canım..
Muhabbetle..

Adsız dedi ki...

selam pastalarınız karika görünüyor bişey sormak istiyorum kremanın üzerine şeker hamuruyla süsleme yapınca erime oluyo ama sizinkilerde harika bunun için ne yapmam gerek acaba yardımcı olursanız sevinirim.

Unknown dedi ki...

merhaba.. bu pasta cok guzel ve yakinda bnmde nisanim var. bursaya siparis yapiyormusunuz.. yada beni yonlendirebileceginiz bursada biri var mi? bu arada adim merve ve sozlumun adi murat.. bu pastayi gorunce cok begenmemin sebeplerinden biride galiba bu

Unknown dedi ki...

merhaba ben bursada yasamaktayim ve yakin bir zamandada nisanim var. bu pastalardan bursadada edinebilirmiyim yani siparis getiriyormusunuz yada bursada beni yonlendirebileceginiz biri var mi..

Hülya dedi ki...

Merve Hanım , Bursa ya pasta gönderemiyorum çok üzgünüm ,

Bursa da butik pasta çalışan yerler var elbet , sizi yönlendirebileceğim tanıdığım bir pastacı yok. Net den , Bursa da butik pastacılar olarak bir arama yapsanız ,
İlginiz için teşekkürler ,