12.02.2013

" BU TAMAMEN İÇİMDEN BÖYLE GELDİ " YAZISIDIR ♥

DSCF3552

Çok istiyorum yine tarifler verebilmeyi, gündelik hayattan,okuduklarım, güldüklerim ,sevdiklerimden anlatmayı . Beceremiyorum.

DSCF3553

Hayat kimine alabildiğine yavaş , kimine koşar adım , kimine sazlı sözlü , bilemedin kimine ağıt yaktırırken payıma düşeni alıp , her sabah çıkıyorum yola.

Öyle ne hesap kitap , ne matematiksel saptamalar yaparsan yap hayat seni hiç iplemiyor . Demem o ki , gönlümden daha çok yazmak , daha çok gezmek , daha çok yardım etmek , daha çok çözmek , daha çok insana el vermek geçiyor. Olduğunca artık , yetebildiğimce,

DSCF3568

Bir çok insanla tanışıyorum .Faydalı olmak için çırpınıyorum.
Adı öğrenci , ben hoca olarak her akşam atölyeme buyur ettiğim , kadınları seviyorum .İşimi seviyorum.Öğretmeyi seviyorum.Üretmeyi seviyorum.
Onların yüzündeki keyfi görmeyi seviyorum.

Hayatıma dahil ettiğim beni hayatlarına alana herkese sonsuz teşekkür . Para denen o banknot da bir yere kadar . İnsani olan en mühimi.

Velhasılı , iyi ki atölyemi açmışım . İyi ki , pastacı olmuşum . Pastalara hikayeler yazacak kadar bulutlarda dolanmışım.

Yoksa anlam yüklemezseniz , kurabiye sadece kurabiye olabilirdi. Ben aşk da demiştim.

Ve fakat , bana güvenen princess lere teşekkür ederim , princesslerin kuzenlerine , çok uzaklardan arayan nişan arefesindeki kızlara , fırından yeni çıkmış suflenin yarısını eşime götürebilir miyim diyen  sevgili kursiyerlerime , benden yaşca çok büyük olsa da her öğrendiği detay için Allah razı olsun diyenlere  , evde beni sabırla bekleyen bizim köşkün ahalisine  , her cumartesi akşamı annemle karar verdiğimiz anne bakımı seanslarıma , pazar sabahı en  baba kahvaltılarla beni yeni ve uzun o kocaman haftalara hazırlayan aileme .

Bu tamamen içimden böyle geldi yazısından başka birşey değildir ...

Hülya


 

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Hülyacığım ben 2007 yılında açtım ilk blogumu ilk izlediklerimden din sen nasıl güzel ilerlemelerde bulundun nasıl güzel pastalar kurabiyeler yaptın paylaştın kitaplarını gezilerini misafirlerine yaptıklarını zevkle takip ettim hep seni...halada öyle fikir almak nasıl yapmış demek için hep açtım blogunu....çok sevdim bu yazını Allah şansınıda bahtınıda hep açık etsin canım arkadaşımm..kocamannn sevgilerrr....

mavii dedi ki...

İnanin gozlerim doldu, yuregi ne kadar temiz ve iyisiniz

Hülya dedi ki...

Sevgili Hande , ne çok dostlar edindim blog sayesinde .Senden de bunları duymak , aynı yörüngede buluşmak ne hoş , hepimiz için güzel günler olsun bizleri bekleyen ,yanımda olduğun ve beni anladığın için sağol, kendinne iyi bak :)

Mavii ,öyleysem ne mutlu bana :) içten yorumun için teşekkür ediyorum,