19.10.2009

MUTLU AİLE PASTASI

Resim 040

Elveda Hn. ve Ercüment Bey oğullarının 1 yaş kutlaması için cıvıl cıvıl bir pasta istediler.Sürekli Enes Kağan'ı gezdirdiklerinden bahsedince Burçin'in çalıştığı mutlu aile konseptli pastalar aklıma geldi.

Resim 048

O fikirle yola çıkıp kendimce yorumladığım mutlu aile tablosu ağaçlarında elmalar,yemyeşil bahçeyi çevreleyen beyaz çitler,her daim şık bir anne,sportif baba ve şirin bir çocuk. Çiçek,böcek(uğur böcüğü:),kelebek de cabası....

Resim 055

Çikolatalı pandispanya ile hazırladığım 20 kişilik pastamız vanilyalı krema ve bitter drop.

Elveda Hn'ın heyecanlı ve duru tavrı beni çok etkiledi.Onu tanımış olmakdan çok mutlu olduğumu belirtmeden geçemem.Daima mutlu olsunlar.Enes Kağan'a da sağlıklı,huzurlu,başarılarla dolu kocaman bir hayat dilerim.

6 yorum:

meleginmarifetleri dedi ki...

Hülyacım sen yaparsında kötü olurmu süper olmuş yine süper ellerine sağlık.
Sevgiler.

MAVİANNE dedi ki...

çok hoş olmuş
anne baba ve çocuk
ellerine sağlık

Nurşen dedi ki...

sevgili Hülya ellerine sağlık....Çok renkli ve cıvıl cıvıl olmuş...Süper görünüyor...SEVGİLER

Adsız dedi ki...

İlk yorumu yazan ben olmak isterdim :))Bu mutlu günümüze uyan belki de en güzel anlatan şey oldu güzel eseriniz...Samimi yorumlarınız için ayrıca teşekkürler...Takipteyim her daim :))
Elveda Köksal

Aybike Ceylan dedi ki...

Canim benim, dogim gunun, kutlu, mutlu ve en onemlisi de saglikli olsun. Nice guzel yillara, opuyorum.

Bu sene kartini gonderemedim su son zamanlarda ki doktor kosturmacamdan, kusura bakma, aklimdaydi ama gonderemedim. Cok opuyorum.

Hülya dedi ki...

MELEK;teşekkür ederim canım.

MAVİ ANNE;beğenmene sevindim.Sevgiler...

NURŞEN;rengarenk çalışmalar insanı heyecanlandırıyor.Teşekkürler...

ELVEDA HN;herşeyin gönlünüze göre olması dileklerimi yinelemek isterim.Pastayı beğenmiş olmanıza çok çok sevindim.Sevgiler.

AYBİKE;ben de senin bu özel gününü kutlarım canım.Sen doğumgünü hediyeni aldın güzel haberlerle.Bana da ulaştırdın zaten.Pullu,simli kartlar kadar makbule geçti bilesin.Bu arada kartın hala masamın üzerinde...

Sevgiler...