29.01.2010

TETKİK PASTASI

DSC01893

Şirketler için tetkik ve denetçi süreçleri çok sancılı geçer.Bu sürece hazırlanmak bir o kadar da stres yüklüdür.Çalıştığım şirketin Genel Labaratuvarı uzun süredir Türkak tetkiğine hazırlanıyordu.Yıldız Hanım bu konuda çok titizlik gösterdi.Ekibiyle çok çalıştı.Ve başardılar.

DSC01894

Geçirdikleri tetkikden aldıkları olumlu sonuç,labaratuvarlarında yaptıkları tüm analiz sonuçlarının Türkiye ve yurtdışında kabul görecek olması açısından büyük başarı.Devlet projelerinde analizlerin güvenilirliği geçer not aldı.Bu başarı başta kendisi,Arzu Hanım,labaratuvar çalışanları,kendisine şirket içinde desteğini esirgemeyen tüm birimlerin başarısıdır.Yıldız Hanım bunun farkında olan bir bayan ve bu güzel sonucu emeği geçen tüm dostlarına bir kutlama yaparak teşekkür etmekle bitirmek istedi.Kutlama tarihi konusunda gel-gitler oldu ve bana büyük bir sürpriz yaparak yarına kutlama var,yetişebilir miyiz dedi.Onca stresden sonra onu üzmek gibi bir niyetim asla olamayacağından yok yapamayız demedim.İş çıkışı elimde hiçbir hazırlık olmamasına rağmen pasta ve kurabiyelerini hazırladım.

DSC01896

Karamelli bir pasta olacağı önceden konuşulsa da son anda klasik pastalarımdan birine döndü iç malzeme olarak.30 kişilik pasta, vanilyalı sünger kek,vanilyalı krema,muz, damla drop.Pastamın geri bildirimleri çok keyifliydi.Tadına bakan herkese afiyetler olsun.

Yıldız ve Arzu Hanım vasıtasıyla genel labaratuvarı,Kale Grubunu kutlarım.Yolunuz hep açık olsun....

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Hülyacığım,

pasta gerçekten harikaydı.Senin iki ayağına bir papuca soktuk ama gerçekten değdi. Bizi yanlız bırakmayan herkese, özellikle sana sonsuz teşekkürler... YILDIZ

Adsız dedi ki...

HÜLYA ABLACIĞIM YİNE TÜM HÜNERLERİNİ DÖKTÜRMÜŞSÜN.KURABİYELERDE,PASTADA BİR HARİKAYDI.YÜREĞİNE,EMEĞİNE,ELİNE SAĞLIK TEKRAR HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER...
ARZU

Özlem Ekşi dedi ki...

Hülya hanım gerçekten birçok mahareti olan bir arkadaşsınız.Sizi kutluyorum.Sevgiler...

Asortik Krep dedi ki...

Hülyacım,senin linklerdeki adresimden benim bloğa ulaşılmıyor, bir el atıp düzeltebilirsen çok sevinirim..
http://asortik-krep.blogspot.com

Takipteyim, Çanakkaleye geldiğimde seni arayacağım :)