17.03.2010

HOŞGELDİN BİLGE BEBEK

CIMG2621


Bilge Bebek için daha annesinin karnında mışıl mışıl uyurken hazırlamaya başladığımız kurabiyeler bizim için keyifli bir çalışma oldu.Herkesin Bilge Bebek için ne zaman doğmuş?Kaç aylık? sorularına yok o daha annesinin karnında demek hoş bir tecrübeydi.Ve Bilge Bebek 11.03.2010 da dünyaya merhaba demeden biz kurabiyelerini Karaman'a gönderdik.Hastane ve ev ziyaretine gelecekler için hazırladığımız 150 kurabiye teyze Tuğba Hanım tarafından zencefilli ve tarçınlı olarak istendi.Ayrıca bebeğin saçları siyah ve saçında pembe saç bandı,yanında biberonu tercih edildi.

Tekrar hoşgeldin Bilge Bebek.Mutlu olasın.

CIMG2630

PŞŞT:Yetenekli resim hocamız Nurdan'a Bursa'lardan aramıza katıldığı için çok teşekkürler.Figen ve Zerrin'e de...Olmazsa olmazlardansınız....

5 yorum:

Eya dedi ki...

Ne kadar emek vermissiniz...harika...ellerinize saglik, sevgiler

zehra

MAVİANNE dedi ki...

köşe yazılarını çok sevdim
yorum bıraktım
aynen bu harika pastalar gibi lezzetli yazılar
sevgiler sana

özlem dedi ki...

Kurabiye yapmak ve süslemek ne kadar zahmetli bir iş Sabrınızı ve emeğinizi takdir ediyorum.....

özlem dedi ki...

Merhaba Hülya hanım.tüm çalışmalarınızı beğeniyle takip ediyorum.Bende Bursa da tasarım pastalar yapıyorum.Çok fazla kurabiye çalışmalarım olmadı.İstediğim bir lezzeti tam yakalayamadım için.Burada kurs alabileceğim yerleri araştırdım ama bulamadım.İstanbuldan gelen bir kurabiyeyi tadma fırsatım olmuştu çok beğenmiştim.Benim yaptıklarımdan daha sert ve gevrek bir tadı vardı.Şeker hamuruda daha kuruydu SAyfamda kullandığım tarifi yayınlamıştım.Sizden ricam eğer uygun görürseniz tarifinizi benimle paylaşabilir misiniz.Umarım ricam sizi rahatsız etmemiştir.Saygılar...

özlem dedi ki...

İlginize ve içtenliğinize çok teşekkür ediyorum Hülya hanım.Bu tarifi hemen uygulayacağım.Bu kurabiyelerin tazeliğini gevrekliğini korumak için dikkat etmem gereken birşey varmı.Kapalı bir yerdemi yoksa havayla temas etmesi mi gerekiyor.Çünkü ben şeker hamuruyla kapladığımda ertesi günü sanki gevrekliğini kaybediyor şeker hamurunun nemini alıyor gibi geliyor.Bu normal mi yoksa bunu önlemek için yapmam gereken birşey var mı? İlginize tekrar teşekkür ediyorum Sevgiler....