10.09.2010

BAYRAM HEDİYELİKLERİ

Resim 002

Bayram için hazırladığım kurabiye seti, İstanbul'a erkek tarafını ziyarete gidecek olan kız tarafı içindi.

Resim 007

Emel , seçtiği birkaç modelin dışında herşeyi bana bıraktı.

Resim 009

Bayram şekeri kurabiyelerini (ekipman ve model desteğiyle yardımlarını esirgemeyen Didem'e teşekkürlerimle ...) hazır şeker bayramı üzeri çok uygun düşeceğinden eklemek istedim.Diğer modeller içinde çalışmalarını çok beğendiğim Didem'in kurabiyelerinden modeller var.

Vanilyalı ve kakaolu olarak hazırladığım kurabiyeler için bugüne kadar aldığım tüm geribildirimlerin içinden beni en çok etkileyeni kuşkusuz kızımızın annesinden geldi.Söylediği bir söz beni inanılmaz mutlu etti.Buradan kendilerine çok teşekkür ederim.

Resim 012


Resim 005

Resim 013

Bu vesileyle sayfamı ziyaret eden herkesin bayramını kutluyorum.Şeker tadında günleriniz olması dileğimle...

Sırada Uraz'ın 4.yaşı için hazırladığım çok çikolatalı pasta var...

4 yorum:

bir dilim bir tutam dedi ki...

Cok ama cok cici olmuslar.Ellerine saglik.
Selamlar

Hülya dedi ki...

SERAP ; keyifli bir çalışmaydı.Teşekkür ederim.Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Merhab ben bır sey sormak ıstıyorum amator olarak evde skeer kurabıyelerı yapıorum seker hamurundan yaptıgınız seker seklınde kurabıyeler cok cıcı bende olardan yapıcam cuma gunu fakat sekerlerın ustundekı cızgılerı nasıl yaptıgınızı merak ettım acaba benle oaylasanılır mısınız uzerındekı yuvarlak sekıllerı nasıl yapaılırım ?

Hülya dedi ki...

Merhaba , şekerin üzerindeki spiral şeklindeki desenler patchwork kalıpla yapılıyor .Diğer çizgiler ise çalışma çubukları veya evde işinize yarabilecek ucu çok sivri olmayan bir aletle yapılabilir,

kolay gelsin