15.03.2011

İPEK BÖCÜĞÜ 2 YAŞINDA

uğur böceği 006

İpek ,uğur böceklerini ve arıları çok sevdiği için böyle bir pasta hazırlamamı rica etti annesi.Pasta da sadece uğur böcekleri ve arı kardeşliği olacaktı.Pastamızın üzeri beyaz çikolatayla hazırlanmış krema kaplı.Gerçi İpek yeni yaşını kutlayalı epey oldu ama bir fırsat bulup yayımlayamadım. Hobi Odam 'ın sahibesi Ebru Hanım dan çok özür diliyorum geç kaldığım için...İpek , pastasını görünce çok sevinmiş.Hatta annesinin bana gönderdiği doğum günü fotoğraflarında bir karede pastası kesilirken ağzına attığı bir uğurböceği görünüyor ki çok şeker.Bu arada Ebru Hanım'ın tasarımı harika el yapımı süslerle bezenmiş çalışmaları çok beğendim.Kırmızı ve siyah rengin hakim olduğu kağıt süsler tek tek el yapımı.

IMG_0889
Ya peki bu böcüğün ısırmalık yanaklarına ne demeli ?
Mum üflerken ki şirinliğe içim gitti inanın.Yandan iki kuyruğa sıra gelmedi bile...O apayrı bir post konusu olacak türden :)

İPEK

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Cokk tatli bu prenses!! Allah uzun ömürler versin Ipek'e!!

Nehir Butik Pasta dedi ki...

pastayı mı ipeği mi hangisini yesem karar veremedim:))
ellerine sağlık arkadaşım pasta harika görünüyor kremanın üzerindeki kaplama hindistancevzi mi?

Hülya dedi ki...

MUTFAKTAN MİS KOKULAR ; ben de çok seviyorum bu bıcırığı.Amin...Hepimizin çocuklarına.

PASTANE'DEN;durumu ne güzel özetlemişsiniz :) Hangisi yemelik bence İpek :)

Kremanın üzerindeki renklendirilmiş hindistancevizi.

Sevgiler...

EBRU dedi ki...

Hülyacım ellerine sağlık pastamız bu yılda çok güzeldi. İpek pastanın başından bir an ayrılmadı. Hala arım uğur böceğim benim pastam diye dolanıyor etrafta. Bu arada kızım için gelen güzel yorumlarada çok teşekkür ederim. Allah hepimizin çocuklarına sağlıklı mutlu bir ömür versin.

Hülya dedi ki...

EBRU ; ne mutlu oldum bir bilsen.İpek'in herşey gönlünce olsun ...Hep mutlu ,hep keyifli olsun.Yeni yaşınızı tekrar kutlarım.