11.05.2011

KREMALI PASTALAR

IMG_2350

Aslıhan için annesi Neşe Hanım'ın talebiyle hazırladığım kremalı pasta da mor-pembe bir hediye paketi çalıştım.18 yaşına giren bir genç kızın hoşlanabileceği renklilikte bir pasta olmasına da özellikle dikkat ettim.



Aslıhan'ın annesi ve babası İsmail Bey , pastalarını almak için atölyeye uğradıklarında memnuniyetlerini dile getirmeleri çok hoştu ve her anne,baba gibi çocuklarını mutlu etmeye çalışan bir çift vardı karşımda.Aslıhan da pastasını görünce çok şaşırmış , çok da mutlu olmuş.

Çikolatalı pandispanya , vanilyalı krema ve çikolatadan oluşan pastamız 15 kişilikti.

Mutlu yıllar Aslıhan.Yeni yaşını yürekten kutlarım.Herşey gönlünce olsun.

IMG_2346

Zeynep Naz için hazırladığım pastamız 20 kişilikti.Babası Bülent Bey, kelebek ve uğur böcekleri istediklerini renk tercihini bana bıraktıklarını söylediklerinde pembe ve gül kurusu tonlarında bu pastayı hazırladım.

IMG_2337

Buğlem Yağmur,annemin arkadaşının torunu.Düğme gibi kara gözleri ile öyle şeker bir kız çocuğu ki ,ağzında keyifle çiğnediği sakızıyla bizi güldü,geçirdi bir an.
Pastası 20 kişilikti Buğlem'in.Pastasını fotoğraflamadığımın farkına vardığında atölyede değildim.Dolayısıyla bu fotoğrafın kime ait olduğunu bilemesem de :)sayesinde atölyenin sokağı da Günebakan arşivinde yerini almış bulunmakta.Teşekkürler.

IMG_2365

IMG_2367

Güzin Hanım'ın , oğlu Çağkan'ın okulda kutlanacak 10.yaşgünü için sürpriz olarak hazırlattığı vanilyalı sünger kek ,çikolatalı krema ve muzdan oluşan pastası 30 kişilikti.

Çağkan pastasını görünce çok sevindi.Güzin Hanım, yaptığı sürprizi oğlunun beğenmesine daha da mutlu oldu.Üstelik Çağkan ogün biraz keyifsizdi ama yine de doğumgünü heyecanına kıpır kıpırdı.

Çağkan mutlu,huzurlu, sürprizlerle dolu yeni yaşların olsun hep.Mutlu yıllar !

2 yorum:

durutarifler dedi ki...

Ellerinize sağlık. gerçekten çok güzel görünüyor.
Sevgiler

mndlna dedi ki...

Böyle güzel pastalara kim mutlu olmaz ki :) Emeğinize, ellerinize sağlık :D