29.07.2011

KREMALI PASTALAR

kremalı pastalar dansçı

Kremalı pastaların modellenmesinde şeker hamurunun yanı sıra kullandığım fotoğraf baskı; ürün çeşitliliği olduğu kadar fiyat yelpazesinde her müşteri tipine hitap edebilme olanağı sağlıyor.

kremalı pastalar pembe

İşletmeci olduğunuzda müşteri portföyünüz ister istemez değişiyor.Yarı amatörce yapılan çalışmalar için size genelde tanıdık ,eş ,dost sipariş verirken atölyenizi açtığınızda gelen müşteriler elbette ki sadece tanıdıklarınızla sınırlı değil.Küçük yerde yaşamanın bir avantajı da gelen müşteriye bir şekilde göz aşinalığınız olması.

kremalı pastalar 1

Bu samimi ortamla ilgili müşterilerimin atölye hakkında "Ne güzel ,aynı ev gibi " demelerine bayılıyorum.Doğal olarak ben de ev sahibesi oluyorum.Tek fark, burada hergün birçok kişiyi ağırlıyor olmamız.Ola ki ,yolunuz Günebakan'ın önünden geçti size ikram edebileceğimiz ev yapımı limonatımız ,babamın bahçesinin kıpkırmızı eriklerinden yapılmış buz gibi şurubumuz olduğunu unutmayın.

kremalı pastalar sünger bob

Sohbete de beklerim...

IMG_2164

IMG_2276

sünnet kurabiye 002

1 yorum:

Eya dedi ki...

Bir gün yolum Günebakan tarlalarindan gecerse mutlaka merhaba diyecegim...pastalar sahane...sadece sormak istedigim ...kremlai pastalari kremsanti ile kapliyorsaniz Seker hamuru ile nasil uyusuyor..erimiyor? sevgiler

zehra