1.03.2008

PASTALAND'DAYDIM....

Bir türlü kısmet olmayan Bursa Pastaland gezim nihayet gerçekleşti.Dün 3-4 saatimi Pastaland'da geçirdim;) Şuradaki yazımda da belirttiğim gibi hakikaten bir Pastaland masalı.Ben onca saat orada nasıl kalmışım farkında bile değilim. Resimler çektim bir kaç kare.Bir kere Pastaland'ın sayfasında gördüğümden daha büyük bir yerle karşılaştım.Üst katı kurs günleri için çok müsait.Hemen gözüm çok aşina olduğum yer döşemesine gitti.O kadar çok bakmışım ki Özlem Hn.'ın yayımladığı kurs resimlerine yer döşeme deseni aklıma kazınmış.
Çok zengin ürün yelpazeleri var.Wilton'un ürünlerinde tutun da birçok kek kalıbı,kopatlar,pasta süsleri(taş devri,arabalar,futbolcular vs.),pasta kutuları,kuruyemişler,çikolatalar(bebek mevlütleri,düğün,nişan,söz ve diğer özel günlere uygun çok şık süslü drajeler,kutular)dilerseniz bu tür organizasyonlar için destek hizmeti de alabiliyorsunuz.

Bu resim de son anda çekildi.Ben onca misafirperverlik karşısında biraz semelenmiş olmalıyım ki aklımın ucundan geçmedi resim çekmek,çektirmek.Özlem Hn.uyarmasa güzel,keyif dolu bir gün sadece hafızalarda kalacaktı.Bu arada Özlem Hn.solumda ki beyaz kazaklı hanım.Dilek Hn.'da doğal olarak sağımda.Kendisi aynı zamanda şirketin başında.Son derece mütevazi,naif bir hanım.Beni ve ailemi baştacı ettiler.Samimi söylüyorum.

Dilerim birgün benim de onları ağırlama şansım olur.

Başda bir hanımın olmasından mı yoksa şirketin genel politikası mı bilemiyorum ama huzuru kapıdan adım atar atmaz hissediyorsunuz.Dilek Hn'ın kızı Tuğçe'de bir organizasyon için bebek şekerlerine kurdela bağlarken dedim ki içimden:Çok şanslı.İşin içinde pişiyor ne güzel.

Bir işi mutfağında pişerek özümsemek gibisi var mıdır?

Dilek Hn'a,Özlem Hn'a,çayımızı tazeleyen annem gibi teyzeye,Nurdan'a,Tuğçe'ye,Dilek Hn'ın babasına ve tüm diğer çalışanlara buradan sevgilerimi gönderiyorum.Yolunuz her daim açık olur inşallah..

12 yorum:

Unknown dedi ki...

Hülya'cığım iki hafta önce ben de pastaland'daydım. Keşke aynı tarihe denkgelseydi gidişimiz çok isterdim. Burada bulamadığım bazı malzemeleri aldım oradan. Beni zor çıkardılar o kadar kendimi kaptırmışım ki. Çok güzel değil mi?

Adsız dedi ki...

Yapmış oldugunuz ziyaretle bizleri kelimelerle ifade edemiyecegimiz kadar çok mutlu ettiniz.Bir müşterimiz degil bir dostumuz gelecek diye heyecenlıydık hepimiz.Ki bunda yanılmamışız.Herşey için teşekkür ediyoruz.Bizi çok mutlu ettiniz,en az sizde bizim kadar ummadıgınız yerden mutlu olun inşallah...

pelince dedi ki...

Zevk alarak alışveriş etmişsin ne kadar güzel...
Güzel mamalar bizleri bekliyor desene:))

İyi pazarlar...

gelibolu17 dedi ki...

MERHABA CANIM.NASILSIN.İYİ HAFTALAR.SELAMLAR.

Adsız dedi ki...

Cumartesi günü bende Pastaland daydım.
Yeğenimin doğumgünü için pasta yapacağım kısmetse.
Bir sürü süsleme şekerleri,gofret disk,kalıp vs.şeyler aldım.
Ama eve gelince almayı unuttuğum bir çok şey farkettim.Galiba yolum yine düşecek Pastalanda:)))İlgi ve alaka mükemmel,emeği geçen herkese teşekkür ediyorum buradan.Sizlerede sevgilerimi gönderiyorum.:))))
Zeynep (Eslemnur)

gülriz dedi ki...

Hülyam, canım Hülyam; özledim ben seni, hem de pek çok. Zaten dün gece seni rüyamda gördüm; önce telefonla konuştuk (sesin tahmin ettiğim kadar sevecendi); sonra da otobüste yanyana seyahat ettik :)))) Öpüyorum güzel yanaklarından, kocaman...

Hülya dedi ki...

HÜLYA'cığım;keşke denk gelseydik ne keyifli olurdu;)Evet çok güzel bir yer.Ben çok beğendim...

DİLEK HN.;nezaketiniz,konukseverliğiniz için asıl ben çok teşekkür ederim.Dilerim hep mutlu oluruz...

PELİN'ciğim;çok keyifli bir gündü.Kendi adıma çok güzeldi ama oğlanlar sıkıldı onca saat.
Güzel tariflerde buluşmak niyetiyle...

GELİBOLU 17;iyiyim ya sen?

ZEYNEP'ciğim;11-15 arası oradaydım.Denk gelmediğimize üzüldüm.Pastanı bizimle de paylaşırsın umarım;)

GÜLRİZ'ciğim;e özlediysen ara o zaman...;)
Rüyan gerçek çıkar umarım;)

meleginmarifetleri dedi ki...

Hülyacım demek pastaland da gittin ha mütüş şeyler var offf insan kendini kaybeder orada yaa
neler aldın kimbilir dimi:)
sevgiler canım bay

karamelam dedi ki...

bana da açılış için mail geldi ama ben ankaradayım malesef. hatta acaba ankarayamı açılıyor diye heyecanlandım:)
hayırlı olsun yeni şubeniz bol satışlar...

Hülya dedi ki...

KARAMELAM; Pastaland şube mi açıyor acaba?Hiç bilgim yok...

karamelam dedi ki...

evet 3. şubelerini açmışlar. ben de yazınızın tarihine bakmadan yazmışım yorumu meğer eski tarihmiş. yeni dükkana gittiniz sanmıştım. ne şanslısınız istanbul farkını yine koruyor. sevgiler güzin

Adsız dedi ki...

pastaland nerde acaba?