18.04.2012

ASKER KURABİYELERİ

asker kurabiyeleri 002

Ayşe İpek Hanım, bana asker kurabiyeleri konusunda yoğun bir arşive sahip canım arkadaşım Zerrin'in kanalıyla ulaştı.Zerrin ,şu an şehir dışında olduğu için Ayşe İpek Hanım'ın siparişlerini alamayacağından o da bana yönlendirmiş.Aslında yeri geldi değinmek isterim.Bu tarz yönlendirmeler Günebakan Pasta Tasarım 'a olduğu kadar , bana Çanakkale dışından gelen pasta siparişlerini de diğer şehirlerde yaşayan iletişim halindeki arkadaşlarıma  yönlendirmeyi usul kabul ediyorum.Butik pastacılığın bu hali bana büyük keyif veriyor.

Hayat paylaşınca güzel :)

asker kurabiyeleri 004

Ayşe İpek Hanım, bana istediği modelleri tek tek gönderdi.

asker kurabiyeleri 001

Elimden geldiğince uygulamaya çalıştım.Vanilyalı kurabiyelerin üzerine çalıştığım Jandarma aracı , asker, Avukat Hanım kızımız , temenniler Kırklareli'nde askerliğini yapan Eray Bey'in doğumgünü içindi.

asker kurabiyeleri 004

Şimdi biraz uzunca bir yolculuğa çıkacak asker kurabiyelerinin sağ salim sahibine ulaşmasından başka bir şey dilemiyorum.

asker kurabiyeleri

Herşey gönüllerince olsun...

5 yorum:

Ayşe İpek dedi ki...

size yürekten tesekkürü bir borç biliyorum :) ben ve tüm yakın arkadaslarım calısmanızı cok begendi. şimdi büyük bir heycanla teslımat gununu beklıyorum :) Eray 'ın nasıl şaşırıp mutlu olacağını merak ediyorum :)

Ayşe İpek dedi ki...

size yürekten teşekkürü bir borç biliyorum :) Ben ve tüm yakın arkadaşlarım çalışmalarınızı çok beğendik. Şimdi heyecanla teslimat gününü bekliyorum.Eray nasıl şaşırıp nasıl mutlu olacak çok merak ediyorum :) sevgiler..

Hülya dedi ki...

AYŞE İPEK ;asıl ben teşekkür ederim bana güvendiniz.

Ben de heyecanla sağ salim ulaşacak kurabiyelerden haber bekliyor olacağım.

sevgiler ,

ÖZLEM dedi ki...

GERÇEKTEN NE KADAR HOŞ OLMUŞLAR

Zerrin Pasta Evi dedi ki...

Hülyacım; ellerine sağlık.
Çok güzel olmuş kurabiyeler :)

Eray Bey'e de hayırlı tezkereler diliyorum.

Öpüyor,sevgilerimi gönderiyorum.