8.12.2007

SEVGİYİ EN GÜZEL NE ANLATIR?


Bakışlar? Bir çift güzel söz? "Ben Sana Mecburum" diyebilmek? İçli bir şarkı ?Hatıralar? Söylenemeyenler? Gözyaşı? Gülümsemek? Pahalı bir hediye ya da bir demet kır çiçeği?

Seçilesi gibi değil aslında.Bence hepsi...
İnsana dair herşeyde bir parça sevgi gösterisi mutlaka var. İnsanın özünde zaten bu var. Siz onu dışa vurun ya da vurmayın. Siz onu deyin veya demeyin hiç farketmiyor.Demeseniz n'olacak?Sevdiğinin yanında elini kolunu ne yana koyacağını bilemeyen o duruş,kelimelerin ağızda düğümcük olması,midede uçuşan kelebekler,kalbin ucunda birdenbire cız ediveren o an... Hepsi, herbiri sevmeye dair değil de nedir?

Alabildiğince zarif bir hanıma gitti bu pasta.Eşi papatyalar uzatacak ona bir ara ama daha değil.Gerçi niyeti pasta üzerinde tek bir kırmızı gül vermek iken her iki tarafın arkadaşı olmamın avantajlarını yüklendim;) "Papatyalı pasta yapmamız gerekiyor-muş haberin olsun" dedim ve son bir hamleyle bu pastayı şekillendirdim. Pastanın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir bu böyle biline ammavelakin azmin elinden kurtulan olmuş mudur? Olmamıştır;)

Peki o zaman sorumu yineleyeyim;)


Sizce sevgiyi en güzel ne anlatır?

12 yorum:

Unknown dedi ki...

Ellerine sağlık Hülyacığım. Bayılırım papatyalara böyle bir pastanın üzerindede yalın görünümünün yanında içimi açtı baharda gibi hissettim kendimi.
Sevgielr..

Adsız dedi ki...

Canım Hülyam,

çook hoş olmuş pasta ...

Çok klişe olacak ama bana göre sevgiyi en güzel bakış anlatır...

Seni sımmsıkı kucakladım..
Sevgiler.

www.misssgibi.com

Adsız dedi ki...

Arkadaşımın pastaları kişiye özel derim her zaman.Pastanın sahibini tanıdığım için yine cuk oturmuş diyorum.Sahibi gibi çok sade ama şık bir o kadar da asil olmuş ellerine sağlık:))))
Sevim`ciğim doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara....
Dilek.

Adsız dedi ki...

Yaaaaaaaa unuttummmm.
Bence sevgiyi en güzel Gözler anlatır:)))))
Dilek.

HULYA dedi ki...

Bence sevgiyi en güzel gözler sonra da kalpten dökülen sözcükler anlatır.Sevgili adaşım ismine ve linkine birçok kez rastlamama rağmen bir türlü ziyaret etmek nasip olmamıştı.Bugün içimden geldi yeniden uğrayayım dedim.İyi ki de gelmişim.Çok güzel düzenlenmiş bir blogla karşılaştım.Ellerine sağlık.Ben de ziyaretini beklerim.Sevgiler

kamiş dedi ki...

Ah Hülya, sen yokmusun, ne güzel anlatmışsın yaa. Bunların üzerine sevgiyi daha ne anlatsın! :) Hani sevdiğine sarıldığında gözlerini kapatırsın, dünya bir yana o an bir yanadır ya.. Kendini coşkun bir nehir gibi akar bulursun.. İşte ben o duyguyu çok severim :) Sevgiye ait ne sevilmezki.. :)

Tijen dedi ki...

harika olmuş. zaten beyaz ve sarı birlikte ya, benden geçer notu hemen aldı!

Begüm dedi ki...

Çok güzel bi pasta olmuş ellerinize sağlık.Selamalr..

meleginmarifetleri dedi ki...

HÜLYACIM YİNE DÖKTÜRMÜŞSÜN CANIM NE KADAR SADE AMA ÇOK GÜZEL OLMUŞ ELLERİNE SAĞLIK SEVGİYİ SEN ZATEN ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSIN BENCE GÖZLER ANLATIR SEVGİLERİMLE HOŞÇAKAL CANIM

nes-kafe dedi ki...

çok şık ve zarif bir pasta her zamanki gibi harikasın ellerine sağlık :)

bence sıcacık bir gülümseme ve sımsıkı sarılmak anlatır sevgiyi :)

Leziz Tarifler dedi ki...

Sevgiyi en güzel bakış anlatır :))Selamlar...

Saliha dedi ki...

BENIM İÇİN EN GUZEL ANLATIM ŞEKLİ DOKUNMAKTIR...SEVDIGIM BIRISI BANA SARILINCA NEKADR COK HOSUMA GIDER ANLATAMAM..OGLUMUDA HABIRE OPUCUKLERE BOGARIM:))