25.02.2007

DEVLERİN AŞKI BÜYÜK OLUR;)




16 yorum:

Adsız dedi ki...

büyük olur gerçekten
devlerin aşkı ..sen bu çiçek desenlerini bukadar narin ve aynı zamanda bukadar gösterişli nasıl yaptın onu söyle... bunun arkası var gibi... sanki ..varmı??
bu devlerin dev gibi kalbi sevgi ile dolup taşsın ....ağızları senin ellerinden sevgi ile çıkan pastayla tatlanmış daha ne olsun onlarda şanslı azınlıktan ya biz güzel resimlerle avunuyoruz aslında iyi de oluyor yoksa kilolar aldı başını gidiyo çok çok beyendim

Adsız dedi ki...

görüntüsüyle gözlerimizi, lezzetiyle kalbimizi fetheden bu pasta için sana ailecek çok teşekkür ederiz hülya...eline sağlık..
sunumuna-tadına-görüntüsüne 10 üzerinden * lı 10..
iyiki varsın
sevgiyle kal...
nilay ablan :D

Pasta Cafe dedi ki...

Hülya'cığım bu pasta harika görünüyor. Çiçekler de gzel olmuş. gerçek gibi duruyor. Ellerine sağlık.....

Adsız dedi ki...

hülyacığım ellerine sağlık yine çok zarif bir pasta olmuş.Gerçi sayfamda sana cevap yazdım ama söylemeden geçemeyeceğim kahvaltıda senin kulaklarını çınlattık :)

Meral dedi ki...

Merhaba,

Yine ne guzel bir pasta yapmissin, uzerindeki cicekler harika olmus!!

Ellerine saglik...
Sevgiler

meralsa.blogcu.com

Adsız dedi ki...

Merhaba Hülyacığım,

Birkaç gündür pc karşısına geçemedim.Cuma akşamı ailemizin büyüğü amcamın vefatını öğrendim.Cmt malum cenaze işleri vs.Pzt için siparişlerim vardı pazar malum bütün gün mutfaktaydım.Ama bugün sayfana baktım birde ne görim sade ama bir o kadar da zarif içinin lezzeti için zaten diyeceğim yok mutlaka nefistir.Ellerine sağlık arkadaşım bu pastanın da bir hikayesi var mı?
Öpüyorum seni.Sevgiler

Hülya dedi ki...

AYNUR'cuğum;bu çiçekleri bize gittiğim kursda öğrettiler.Arkasında kastin yardım alıp almadığımı sormaksa yok kendim yaptım;)Teşekkürler...
NİLAY ABLA'cığım;pastayı sizin beğenmiş olmanızın yeri tabii ki bir başka önemli.Ne de olsa dev siz oluyrsunuz;)*'lı 10 için ne diyeyim bilmem ki...
ÖZLEM'ciğim;teşekkür ederim...
SEDA'cığım;pastayı beğenmiş olman ne güzel:)Okudum sayfanda ki kulak çınlatma hikayesini.Çok hoşuma gitti...
MERAL'ciğim;güzel sözlerin için sağol;)
ZERRİN'ciğim;öncelikle başın sağolsun.Çok üzüldüm:(Hikayesi mi?Var mıdır sence?

Adsız dedi ki...

ay ne yardımı senin yardım alacak bi durumun mu var anca artık yardım edersin sen. kulvarını çoktan geçtın. ben sanki arkadan daha gelecekler var mış havası aldım derken başka pastalar varmı anlamında sordum canım .
hem biliyormusunki boraın cihanı pastacılar kralı oluyormuş acayıp pasta ustasıymış arada en alttaki yazıma ekledim meraklanırsan bak sıla yorumumu kendi içme çekebilirmiyim iznin olursa küçük bir köşe yaptım başka arkadaşların yorumlarını derledim ben okurden keyif aldım belki sende alırsın..

Adsız dedi ki...

Hülya'cığım,
Gerçekten de büyük olurmuş bu devlerin aşkı canım..)
Bu pasta yoksa böyle büyük aşk yaşayan birine yapılmış..??
Ellerine ve gönlüne sağlık tatlım..
O gece seninde kulaklarını çınlattık Zuhal'ciğimle bilesin..)))
Canım sayfan engin denizler gibi çoşmuş ve de daha da çoşacağa benziyor..Seni böyle bu güzel eserlerle mutlu görmek bizleride çok mutlu ediyor..Gözlerimiz faltaşı gibi açılmakla kalmayıp aman Tanrım diye bir sesde odayı çınlatıyor,arkasından yanımda toplanan arkadaşlar ve sonunda sayfandaki güzelliklere bakan 5-6 çift göz.Bitmedi sonunda da şaşı olan gözler tabiikide..

TEK KELİME İLE ELLERİNE YÜCE GÖNLÜNE SAĞLIK..MUTLU BİR HAFTA VE GÜZEL PROJELER DİLİYORUM..SEVGİNİZ BOL OLSUN TATLIIIIIM..

Gül/d.tadı

kamiş dedi ki...

Devlerin aşkının pastasını dev pastacılar yapar.. (Devden kasıt ebat değil, tecrübeyle yoğurulmuş güzelliktir)

NiNo dedi ki...

muhtesem pastalar ellerinize saglik siteniz harika ben arnavutlukta yasiyorum keske burdada seker hamuru ve gida boyasi bulabilseydim demekten alamadim kendimi sevgiler

Adsız dedi ki...

Hülyacım çok şık olmuş pastan. Hele çiçeklere ve renklerine bayıldım. Bana ortancaları hatırlattı sanki. Ellerine sağlık
seldaercan.blogcu.com

Adsız dedi ki...

Hülyacığım, şahane bir pasta yapmışsın. O yaptığın çiçeklere bayılıyorum.. Her yer çiçek olsun vallahi.. EMinim çok da lezzetlidir...

Bayıldım... Bu devler kimler merak ettim :))

SImsıcak sevgilerimle..

Tuba dedi ki...

Hulya'cigim, yine nefis bir calisma olmus, sen sanat eserlerine dondurdun bu isi:)) sevgilerle,

Esra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi) dedi ki...

Renklerin uyumu gözü okşuyor ama damağımızı okşayan yok hiç :( Ne var şu ekranı yalasak da tat alsak? Japonları bir dürtsek mi acaba :)

Hülya dedi ki...

AYNUR'cuğum;sayfana baktım.Sen benden betersin Sıla konusunda.Aldın yürüdün hesabı;)
GÜL'cüğüm;gerçekten böyle di mi ne güzel anlatmışsın.Çoştum coştum durulamadım yani.Ne denli yüreklendirdiğini bir bilsen beni.Sağol,sağolun;)
KAMİLE'ciğim;yorumunda ki manaya hayran oldum.TDK dedikleri sen misin yoksaaaa!!!
NİHAN'cığım;Arnavutluk'a senin nezdinde orada yaşayan tüm Türklere selamlarımı göndermek isterim.İyi ki uğramışsın bana.Çok sevindim...
SELDA'cığım;ben de severek yaptım minelerimi....
ZERRİN'ciğim;devleri biz sakladık kimseler görmesin diye.Ama her ikisi son derece tatlı bir çift ve aynı şirketteyiz desem;)
TUBA'cığım;işi sanata dökeyim ki hani bir gören duyan olur müzelik eserlerimi;)
niyetinde değilim elbet:))Şaka yaptımmm...
ACEMİ ŞEF'im;Japonlara birileri tercüme etse duygularını ne hoş olur ama....