15.05.2007

BORAY ve SPIDERMAN KONSEPTLİ DOĞUM GÜNÜ PARTİMİZ....

Benim küçük kuzum 7 yaşına girdi.Sanki 6'yken bebekti de şimdi kocaman oluverdigibi:)Okul yaşı geldi ya ondan böyle düşünüyorum herhalde...
Boray için Aynur'cuğum minik bebişine rağmen azmetti çok az bir zamanda o paketin içine birsürü güzellikler doldurup bize gönderdi.Ben bugün telaşdan ayrıntıları çok fazla fotoğraflayamasam da siz dilerseniz Boray için neler yapılmış buradan ve buradan görebilirsiniz.Gerçi sağolsun öğretmenimiz sınıfın durumuna göre süsleri gayet iyi yerleştirmişti,pek de bir net görünüyordu ama tabaklara,bardaklara,minik bayraklara haksızlık edilsin istemem... Süslerimizi çocuklar çoksevdi.Kızlarımızın kollarında kelebekler,erkeklerinkin de Spıdermanler vardı.Bardak ve tabaklarımız da bu şekilde Boray Bey'imizin isteği doğrultusunda Aynur'cuğun ellerinde şekil bulmuştu:)))
Boray,ağabeyimiz Kuday'ı(nam-ı diğer Alaın Delon) ve kuzeni Oğuz Kaan'ı da bu özel günün de yanında görünce pek bir mutluydu canım;)
Pasta masaya geldiğin de bütün çocuklar çığlıklar atıyordu artık.

Spıderman 3 çıkmış.Artık kırmızı kostümlüye pek rağbet edilmez gibime geliyor.Ben de son anda pastamızın modelini bu şekilde değiştiriverdim hani eski tanıdık kırmızı kostümlü Spıderman'imize de haksızlık olmasın diye işte;)Gerçi masa örtümüz,peçetelerimiz bile Spıdermanliyken oğlum inatla Spıderman kostümünü giymek istemedi.Ben de ısrar etmedim zaten.Belki farketmişsinizdir.Boray'ın yüzünde yaralar var.Bir hafta öncesi ciddi bir kaza geçirdi oğlumuz.Anneler Günü etkinliğine bile sadece Spıderman kostümüyle katılabildi çünkü maske yüzünü kapattığından tamamen kapanmış gözü ve taze yaraları görünmüyordu.Şimdi toparladık biraz.Ben de kazadan sonra onun hayır dediği konularda susmayı öğrendim...Güzel bir doğum günü oldu kanımca.Pastayla ilgili ayrıntıları en kısa zamanda veririm.

Bu arada bizi doğum günü tebrikleriyle yalnız bırakmayan herkese çok çok teşekkürler...HAMİŞ:Bu dilimlenmiş pastamızdan da hangi taraftan isterse Aynur'a vermeye hazırız.Yok yoookkk doğum günü süslerimizi yaptı diye değil;)Geçen günkü Meriç Pasta'yı doğru tahmin ettiği için;)))Aferin ona.

21 yorum:

Adsız dedi ki...

pastadan yedik afferini aldık

sizi sevgiyle selamlıyoruz

bize açtığın yollar için teşekkürler:))

günün anlam ve önemini desteklemiş olmaktan mutluyuz

kaza olayına üzüldük
çabuk iyileşmesine sevindik

sevgiler

ayseyaman dedi ki...

Hülya'cım yakışıklı oğlunun doğum günü kutlu olsun..Daha nice güzel yaşlara bugünkü gibi girmesini dilerim. Kazaya bende çok üzüldüm, geçmişler olmuş, Allah kazadan beladan saklasın minik yavruları..
Pastalar süsler çocuklar hepsi birbirinden neşeli güzel. Çocuklar gibi ben de severim spiderman'i, son bölüm düşsün DVD ye izleyesim var...:))
Emeği geçen herkesin ellerine sağlık..Pasta desen yine şahane :)
Tekrar Mutlu Yıllar
sevgilerle

Adsız dedi ki...

çok robot vari yazmışım okuyunca farkettim aslında çok duyguluyum bilirsin:))

kamiş dedi ki...

Partisi çok güzel olmuş. Aynur teyzesi de pek güzel şeyler hazırlamış. Annesi güzel mi güzel bir pasta yapmış,nefis olmuş. Yaraları da iyileşiyormuş. Minik Cedric artık büyümüş, sevgi dolu büyümüş.. Ne güzel şeyler bunlar. Hayatın taa içinden..Kocaman bir aferin sana Hülya arkadaşım :)

Adsız dedi ki...

Hülyacığım

Boray'ın heyecanlı olduğu resimlerden belli oluyor. Herşey dört dörtlük olmuş. Pastan, boray'ın minik tatlı misafirleri , birde aynur teyzesinin süsleri,ikinizde çok emek vermişsiniz.
Tekrar nice güzel yıllara Hülyacığım.

Sevgiler

Nesrin /Çan

Adsız dedi ki...

Hülyacığım Cedric'in uzuuuuun bir ömrü olsun hep neşeyle kazasız belasız sizlerle mutlu geçsin inşallah

Adsız dedi ki...

Hülya'cığım,

Boray'ın doğum günü kutlu olsun.Nice güzel yaşlara canım. Aynur Hanımın yaptığı süslerde çok güzel olmuş.
Güzel arkadaşım pastan çok güzel görünüyor ellerine sağlık.Spiderman istendiği zaman demek böyle pasta yapacaz.Harika olmuş.Yüzü düzelmeye başlamış sevindim canım.Öpüyorum

ufukmutfakta dedi ki...

İyiki doğduuuuuuun BOOOORAY,
Mutlu ve uzun yıllar senin olsuuuuun.
Hülya muhteşemsin, muhteşemsin, muhteşemsin.
Bu ne güzel bir pastadır böyle, kusursuz. Ellerine sağlık......

aslı dedi ki...

Hulya'cım oğlunun doğum gününü kutlarım pasta nefis çok şeker olmuş ellerine sağlık....sevgiler...

Tulosh dedi ki...

Çok çok geçmiş olsun diliyorum Boraya. Birde yeni yaşının ona uğur getirmesini diliyorum. Mutlu, sağlıklı, yuvanızdan hiç sevgi eksik olmayan güzel seneler diliyorum. İyiki doğdun..

Adsız dedi ki...

Bora,yı çook çook öpüyorum.Nice uzun mutlu yıllar diliyorum.Pasta harika tam Boray,ca olmuş ellerine sağlık.
Dilek

Aybike Ceylan dedi ki...

Hulya'cigim,
Oglusunun yeni yasini kutluyor, onu yanaklarindan opuyorum.
Eger orada olsaydik mutlaka bu pastadan isterdim, benim Nil kizim bayiliryor, spiderman, superman vs. Digeri ise prenseslere, bu nasil ikizlik ise.

Ellerine ve koluna saglik, seni cok tebrik ediyorum, cok ama cok yaraticisin ve pastalar tek kelime ile harika oluyor. Sevgilerimi gonderiyorum.

Hülya dedi ki...

AYNUR'cuğum;kısa ve öz olmuş;)Herşey için tüm emeklerin,iyi niyetin,temennilerin için teşekkürler....
AYŞE'ciğim;bu vesileyle Spıdermanseverlerin sayısında ki bir 1 artışın sahibini öğrenmiş bulunmaktayız;)Sağol,varol...Hem güzel dileklerin hem de Spıderman sevdiğin için;)
AYNUR'cuğum;nasıl yazarsan yaz kabulümüz ve biz seni pekkkk çoookk severiz;)
Hem dün dediklerimi iptal ettik.Bakmana gerek kalmadı canım;)Umarım sıkıntın da hafiflemiştir...
Zaman herşeyin ilacı.Ben bir şeye çok üzüldüğümde derim ki kendi kendime:Kızım Hülya,1 sn sonra bile bu acıyı aynı şiddetde hissetmeyeceksin ve böyle böyle hafifleyecek ağrın;)O yüzden kendini yıpratma.Bırak acı biraz zaman aşımına uğrayınca ölç,biç,tart;)))

Hülya dedi ki...

KAMİLE'ciğim;hayatın içinden sevinç,üzüntü,almak,vermek,sevmek,itibar etmek,değer vermek,anlam katmak,özveri de bulunmak,çocuk olmak adına daha sayamadığım onca duygunun resme ve yazıya dökülmüş haliydi tüm bunlar;)Sevgiler sana...
NESRİN'ciğim;sağol canım.Hepimiz tüm sevdiklerimizle mutlu mesut,özel zamanlarda olabilmemiz dileğimle;)Teşekkürler...
SEDA'cığım;sağol canım.Kaza bele hepimizden uzak olsun...

Hülya dedi ki...

ZERRİN'ciğim önce senin yeni yaşında kutlu olsun arkadaşım.Herşey gönlünce olsun bundan sonra;)Bu Hülya'ca bir Spıdeman'di.Zerrin'cesi nasıl olur kesinlikle tahmin etmek zor ve tabii ki sabırsızlıkla senin elinden çıkacak olanı da beklemedeyiz;)Tekrar doğum günün kutlu olsun;)
UFUK'cuğum;Boray doğum günü şarkını duymasın,hem utanır hem bayılır;)Okuldan dönsün aynen o ruh haliyle okuyacağım şarkını;)Teşekkürler arkadaşım;)Herşey çocuklar için....Muhteşem olan çocukları için uykusuz kalan,gücünü hayalini aşacak her durumun peşinden sırf çocukları için koşan her bir anne asıl muhteşem olan...Sağol...
ASLI'cığım;doğum günü tebriğinizi aldık canım,sağol...

Hülya dedi ki...

TULOSH'um;dileklerin o kadar güzel ki üzerine sadece yürekten bir teşekkür edebilirim.Gerçi o bile az ya;)
DİLEK'ciğim;evet tam Boray'ca bir pastaydı bu;)Hani o bizim Spıderman'imiz ya ondandır;)Teşekkürler canım benim;)
AYBİKE'ciğim;teşekkür ediyorum canım.Keşke burada olaydınız da Nil Kızımız pastadan hem de istediği taraftan alabilseydi;)
Çocuklar ilginç evetBenim çocuklarım da birbirine benzemiyor huy olarak;)Ama herbiri kendi değerleriyle güzel;)Yanılıyor muyum?

Unknown dedi ki...

Hülyacım Boray'ın doğum günü kutlu olsun. Anneside ona ne güzel pasta hazırlamış. Aynur teyzesininde ellerine sağlık. Her ayrıntıyı düşünmüş. Sevgiler.

Meral dedi ki...

Daha nice yillar diliyorum oglusuna...
Cok gecmis olsun bu arada...

Aynurun hazirladigi susler, pasta hepsi harika olmus dort dortluk bir dogum gunu olmus gibi geldi bana :)

Hülya dedi ki...

SELDA'cığım;teşekkürler canım.İnsan çocuğu için ne kadar çok özeniyor.Elinden gelenin fazlasını yapabilmek için tüm bu gayret...E peki sen nasılsın?İstanbul gezine devam mı?
MERAL'ciğim;Aynur sayesinde doğum günümüzün anlamı katmerlendi;)Geçmiş olsun dileklerin için se teşekkür ederim.Artık yaraları da geçtidoğumgünü çocuğumuzun;)Sevgiler...

Esra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi) dedi ki...

Hülyacığım herşey harika görünüyor, ne kadar yorulmuşsun belli ama değmiştir eminim. Hele bir de Boray'ın ve arkadaşlarının yüz ifadelerini görünce.... Pasta spiderman 3 konseptli olmuş, çok da güzel olmuş. Eline sağlık, Boray'a da sağlıklı huzurlu başarılarla dolu bir ömür diliyorum.
Sevgiler,
Esra

Hülya dedi ki...

ESRA'cığım;dilediğin tüm güzellikleri çocuğuna,çocuklarıma ve tüm çocuklar adına kabul ediyorum;)
Evet çok ama çoook yoruldum ama yorulmadan da olmuyor di mi?
Sevgiler...