11.06.2009

SARI DOĞUMGÜNÜ

Tekvando

Sarı kuşağa geçmiş ,sarı saçlı yakışıklımın 11 yaşına bastığının resmidir.

Kuzum üstteki hareketi muhtemelen yapamıyor.Ama bu pozun yere yatayını yapabiliyor:) Bacakları çok acısa da gıkı çıkmıyormuş.Akşam kurs dönüşü öyle dedi birkaç kez.Yani anlayacağınız bir tekvando rüzgarıdır esiyor ne vakittir evimizde.Hiç aklında yokken kuzeni gidiyor diye heves etti Kuday.Nedense ben bu sporu sevmiyorum.Babamızın ( Judoda Türkiye derecesi olduğu için midir nedir ) ilgisi fazla.Bana kalsa mesela keman çalsın ya da kitap okumayı çok sevsin. Ne bileyim resim çizsin,şiir yazsın isterim ama maalesef dememle olmuyor.Güzel oğlumun , güzel sanatlara hiç ilgisi yok.Varsa yoksa futbol.Bize düşen gönüllü olmasak da destek olmak elbette.Yetebildiğimiz kadar.Çok istedim de siz izin vermediniz demesin yıllar sonra.

Beyazla başlanan seride tek kuşak sınavına denk geldi ve sarı kuşağa geçti Kuday.Gerisi gelir mi bilemem ama dönem pastamız böyleydi bizim.10 yaşını bitirdik 11 e girdiğimiz için pek mutluyduk.Geçen yıl bugün onların sünnet telaşındaydık.Yayımlamasam da 10 yaşını bembeyaz takım elbiselerinin içinde kutlamıştık.

sarı şeyler

Sonra bu canım sarı şeyler Kuday limonataya bayıldığı için şekil değiştirdiler.

Kurabiyeler

Kurabiyeler teyzeden...

anneanne poğaçası

Poğaçalar anneanneden...

patates havuçlar

Patates havuçlar anneden...

11 yorum:

Melek* dedi ki...

çok özenerek hazırlanmış menü pasta ve mercimek köftesi dikkatimi çekti harikalar ellerine sağlık

Nurşen dedi ki...

Sevgili Hülya,müthiş bir annesin gıptayla izliyorum,bunu belirtmek istiyorum öncelikle....Süper bir pasta olmuş ellerinize sağlık..Oğlunuza sağlıklı.hayırlı vede başarı dolu bir ömür diliyorum...Çocuklarımızı gönlümüze göre yönlendirmek mümkün olmuyor maalesef..Bazen yeteneklerine göre çizgi çizdiklerinde,başarı dilekmekten başka şansımız olmuyor.Ee ne yapalım,onlar mutlu olsunlarda önemli olan o bizim içinde....SEVGİYLEEEE...

Nurşen dedi ki...

Hıım bu arada,pastanın büyüleyici görüntüsüne vede çocuklarımızın yapmış oldukları tercihlerine daldım,menüdeki diğer lezzetlere yorum yapmayı unuttum,çok pardonn:))..hepsi çok güzel görünüyor,annenizin vede kardeşinizin de ellerine sağlık..Selamlar..Allah sevdiklerimizin desteklerini,hiç bir zaman eksik etmesinn..

Hülya dedi ki...

MELEK;teşekkürler...Aslına bakarsan aceleyle hazırlanmış bir mönü.İşe yetişmem gerekti.Mercimek köftesi değil en alttakiler;)

NURŞEN;her iki yorumun için teşekkür ederiz oğlumla ben.Müthiş mi?Hiç değilim gerçekten.Ne çok yanıla yakıla,düşe kalka öğreniyorum anneliği bir bilsen.Keşke analık tek başına sırf ne pişirdiklerimizle alakalı olsaydı.Sınıfı geçerdim o zaman.Ama iftiharla hiç değil:( Zira 2 oğlu olunca insanın birine yaptın öbürünün gönlü kaldı olmasın diye çabalıyorsunuz.

Oğlum telefonda bana teşekkür etti.
Çok sevindim.Çabalarım boşa çıkmadı.

Anneme ve Figen'e dileklerinizi ileteceğim.Dualarınızın kabulu dileğimle....Sevgiler...

zehra dedi ki...

hımmm super gorunuyor ellerınıze saglık ne dıyeyım

Dilek Sokullu CANDAN dedi ki...

Kuday'a uzun bir ömür diliyorum.
Sevenleri ile birlikte.Kara kuşak pastasını da yeriz artık:)))))
Ellerinize sağlık hepsi çok güzel olmuş.
Nice yıllara Kuday.......

Zerrin dedi ki...

İlk pastayı gördüğümde Kuday bu hareketi yapabiliyor mu diye sorarken kendime yazını okudum :))))

Kuday'ın doğum günü kutlu olsun.Nice güzellikler ve başarılarla dolu yaşları olsun.

Emeğin geçen herkesin ellerine sağlık Hülya'cığım.

Öpüyor,sevgilerimi gönderiyorum.

neslihan erzincan özgür dedi ki...

sevgili Hülya oğlunun yeni yaşı kutlu olsun canım.pasta ve ikramla harika.ellerinize sağlık .sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

doğum gününüz kutlu olsun.. oğluşunun nice güzel yıllarında hep birbirinden güzel pastalarını oğluşunla ve ailenle paylaşmak nasip olsun..havuçlara ( ! patateslere ) bayıldım :))) ne yaratıcısın.. ellerine sağlık .. mevlüde

gülriz dedi ki...

Efendim o sarı kuşaklı, sarı saçlı delikanlının doğum günü çoooook kutlu olsun, sonra hayatı hep güzelliklerle dolu geçsin, ondan sonra yüzünden gülümseme hiç eksik olmasın. Bir de bu tatlı anneyi hep çok çok çok sevsin. Nice mutlu yaşlara...

Hülya dedi ki...

ZEHRA;teşekkür ederim.

DİLEK;kocaman oluyorlar farkına varmadan geçiyor zaman.Teşekkür ederiz.

ZERRİN;canım teşekkür ederim.

NESLİHAN;oğlum adına çok teşekkürler.

MEVLÜDE;sağol canım.Uğramana sevindim.Yalnız havuçlar hayalgücümle olmadı:( Kalan havuçlara ne oldu diye sorarsan onlar hayalgücümle form değiştirdiler:)

GÜLRİZ;birgün böyle güzel satırlar yazıp beni duygulandıracak yaşa gelsin hayırlısıyla.Çok isterim.Bir de senin şimdi olduğun yerlere birgün gidebilsin dileklerimle seni çok öperim:)