21.05.2007

MİSAFİRLERİM VARDI;)

Çilekli Pasta
Ve bir dilim çilekli pastadan;)
Şuruplu Kurabiyeler
Patatesli Rulo Börek Kek Parçalı Truffle
Sadece eritilmiş çikolatanın içine kalan pandispanya parçalarından gözkararı ekledim.Gerçekten yumuşacık trufflerım oldu bu sayede;)
Tangli Pasta
Makarna Salatası


14 yorum:

pecete dedi ki...

Hülyaaaa; bacım valla almış başını gitmişsin. Ellerine sağlık. Özledim ve öptüm çok çok...

Hülya dedi ki...

AYŞEM'ciğim;seni buralarda görmek ne hoş;)))
Ben de seni çok öperim....

ayseyaman dedi ki...

Tangli Pastaaaaa
canım bu pastayı hayal meyal hatırlıyorum ben! küçükken teyzoşum çok yapardı, ben de bayılırdım. Oreletlii pasta diye gezerdim ortalıkta, tabağımdaki küçük dilimler hiç yetmezdi..:))
ellerine sağlık canim
sevgiler

Adsız dedi ki...

misafirin olmak vardı

bunlar ne güzel mamalar
ayşem bizde isteriz diğimi

pasta videosunu izledim ve ne sabır kardeşim dedim.
emeklerine sağlık şimdiyekadar yaptıklarını düşünüyorumda , sen bunları bu tempolu hayata nasıl sığıdırdın ?inanamıyorum .. inanamıyorum
ama zaten başkalarının yapmaya korktuklarını yapanlar , başarılı olurmuş ve sen bunun en güzel örneğisin

pecete dedi ki...

Aynur; bu kadın bence hikayesi yazılacak kadınlardan... bence bize biraz hayat hikayesini anlatsın. Ne dersin Hülya???

Adsız dedi ki...

katılıyorum katılıyorum ayşeme
hülyacığım bu ne azim asıl yalnız

marifetler sendeymiş bayan peçete !!! hangi arada fotoğraflı kurabiye yapmaya başladın dur geliyorum ifadeni almaya hemen sendeyim

hülya sor bakalım sesiz sesiz hangi işleri çevirmiş bu aralar
ben kardeş sayılırım sen ikimizinde ablasısın sana mecbur itiraf edecek :)
(helebirde sesini duysa)

kamiş dedi ki...

Ben çağırıldığımı hatırlamıyorum:)) Bir gün geleceğim sana ama haberin olsun. Afiyetle canım, konuklarınla berber neşeyle yiyin, için :)

Adsız dedi ki...

Canım Hülyam, hepsi birbirinden nefis görünüyor. Ben de gelicem hepsinden isterim ... Yüzsüzüm biraz farketmişsindir hülyam ...

Hele çilekli pasta enfess. Ellerine sağlık...

Hülya dedi ki...

AYŞE'ciğim;bence de bu pasta o past sanki;)Bizim zamanımızda tang mi vardı anacığım;)Oralet bilirdik biz.Gerçekten hafif bir tatlı.Biz maaile pek seviyoruz da;)
Sevgiler...
AYNUR'cuğum;konuğum olmanızı çok isterim;)
Pasta videosuna gelince,evet canım benim meşekkatli bir iş ama o pastacı kız o kadar pratik ve rahat çalışıyor ki;)Ben pasta gecelerimin sabahına yakın pilim bitmiş vaziyette,stresli ama yine de çok severek çalışırken o kadar çok istiyorum ki sadece bu işim olsun.Sabah uyanayım dükkanımın anahtarını klick diye çevirip tüm zencefil,tarçın,çikolata,vanilya kokularını içime çekeyim.Sonra telaşsız bir o kadar programlı sadece pastalarımı yapabileyim;)Yani dileğim bu...
Sevgilerimle...

Hülya dedi ki...

PEÇETE'ciğim;bir cuma günü doğmuşum ben;)Aylardan ekim,takvimler 20 derken o kadar minicik merhaba demişim ki hayata;)Annem korkmuş benden,tutulacak yanım yokmuş.Sonra anneannem ki o benim her daim ninemdir;)boynumu tutabilmem için pamukla desteklemiş hep.Yani pamuklara sarılarak büyütülmüşüm;)Aslında küçücük başımla koca hayata tutunma mücadelem o gün bugündür devam etmekte ve gerisi iyilik güzellik canım benim;)))
Hayat hikayem böyledir;)
AYNUR'cuğum;gerçekten öyle marifetler Ayşem'de.Kurabiyeleri nefis görünüyor;)

Hülya dedi ki...

KAMİŞ'im;her zaman her zaman...Başım gözüm üstüne;)
ZERRİN-MİSSS'im;ne vakittir samimiyetin adı yüzsüzlük oldu bakalım;)Hiç de öyle değil.Sen yeter ki gel;)

Adsız dedi ki...

:)

herzamanki gibi
kelimelerin çok etkileyici

Adsız dedi ki...

Çok uzun zamandan beri tarif defterimi karıştırmıyorum.İnternet çıktı tarif defterleri kayboldu.Yeni birşey aradıgımızda iyi hoş aramayada gerek kalmıyor kendiliginden önümüze çıkıyor birbirinden güzel tarifler.Tang li muhallebi yi görünce önce tadı geldi tabi aklıma.İnanın çok özledigimi farketim.Tam yaz tatlısı diye diye yapardık.Hülya hn elinize yüreginize saglık.Sevgi ile kalın.
Dilek

Hülya dedi ki...

AYNUR'cuğum;sen öyle diyorsan öyledir;)Sağol...
PASTALAND(DİLEK HN);gerçekten dediğiniz gibi;)Tüfek icat oldu mertlik bozuldu gibi birşey bu:(tarif defterlerimizi açmıyor olmamız...İnsan bir vakit sonra herşeyin kolayından sıkılıyor her ne kadar başlarda bu inanılmaz cazip gelse de;)Ama yine de defterlerimizi iyi saklayalım derim.Bilgisayarımız falan göçer mazallah onlara kalabiliriz;)
Tangli pasta eskilerden hoş bir tarif;)Hatırlatmış olmama sevindim;)
Kolay gelsin size.Özlem Hn ve çalışanlarınıza çok selam;)Gördüğünüz hemen hemen her güzellik de Pastaland'dan mutlaka bir pay var;)
Sağolun...