3.10.2007

HOLİDAY

Bir pastam yok bugün size gösterebileceğim.Var aslında ama şimdi ertelenme vakti;)Ya da sırada bekleyen bir kurabiye tarifini yazmaya halim de yok.Hatta iftar için ne yapsam telaşını da attım bir köşeye.Mazeretim var.Bugün şöyle bir dönüp ruhuma baktım..... Bu filmi izledim.Tesadüfen.Hiç aklımda yokken.

Romantik filmleri çok seviyorum ben.Hele de "Ahhh orada yaşamalıydım"diyebileceğim filmleri.Dedim de;)Kartpostallardan çıkmış gibi görünen Iris'in(Kate Winslet) evine bakarken;)Ama maalesef yaşamayı hayal ettiğim yer Londra'nın küçük bir kasabasıymış:(

Zaten neden hep böyle olur ki....
Tesadüflerin anlam kattığı bu aşk filmi o kadar keyifli,kıpır kıpır,modern(L.A) ve hatta klasik(Londra) ve hatta romantik ki(Amanda ve Graham).Siz de benim gibi ille de aşk diyenlerdenseniz mutlaka izleyin kaçırmayın derim.Hatta kızkıza izlemenizi şiddetle de tavsiye ederim.Çünkü biz öyle yaptık Dilek'le;)Erkekler sıkılabilir hatta mantık devreye sokup "Hadi canım"diyebilirler iç geçirdiğiniz sahnelere.En iyisi mi siz bu filmi ne yapıp edip bulup izleyin.Sonra da eşlerinize,sevgililerinize anlatın.Ben mi)E doğal olarak a şıkkı tabiki;)

Ağlayın,gülün,hayret edin,şımarın,beğenin,hayran kalın,aşık olun ama seyredin.Ne demek istediğimi anlayacaksınız.

15 yorum:

Damak Tadı dedi ki...

Ne tesadüf canım,akşam bu filme gidecektim fakat saatleri uygun değildi.
Sinema hemen yanıbaşımızda sayıldığından sık sık giderim.Filmin frağmanlarını izlemiştim ve hep aklımda idi.Şimdi sende övünce gitmek farz oldu.

Kocaman öpüyorum has gelin..

Sevgilerle

Hande dedi ki...

gördüm,tıkladım ve izledim:)
hüngürt foşurt bir vaziyetteyim
zaten ne izlesem ağlarım..komedi filminde bile ağlayacak bi sahne bulurum mutlaka:)
izleyin,pişman olmayacaksınız
ühühühühüü

Hülya dedi ki...

GÜL'cüğüm;işin garibi bu filmden hiç haberim yoktu:(Ama iyi ki de çok geç kalmadan izlemişim.Birkaç kez daha izlemek şart oldu bana.Gerçek olamayacak kadar güzel kasaba evine bayıldım.Üstelik hiçbir lüksü olmayan evin yaşanırlığı beni çok etkiledi;)Şiddetle tavsiye ederim.Lütfen izlemekte geç kalma.Tabii romantik-komediye hastaysan;)
Ben de seni çok çok öpüyorum;))

HANDE'ciğim;izledin demek.Süper di mi?Biz de ağlamadan duramadık ama gözyaşları da itinayla sakladık.Sebebi belli işte;)
Hele senin gibi aşkın en yalın halini yaşayan biri için bu film ilaç gibi gelmiş olmalı;)E artık oğlun olursa Graham,kızın olursa Amanda veya Iris koyarsın adını;)Bilemiyorum yani;)))

Adsız dedi ki...

Bende bayılmıştım bu filme,oyuncular ne kadar doğallar ....Tekrar tekrar seyretmekten sıkılmayacağım bir film.Benimde öyle bir huyum var,romantik filmleri defalarca seyrederim.Frech Kiss mesela,hiç bıkmam(müzikleride çok güzel)

Hülya YILMAZ dedi ki...

merhaba adaş,
bu sayfaya sık sık uğruyorum ama yorum yazmaya fırsatım olmuyor. perhaps perhaps'i dinliyorum.
ben hebüz sinema sezonunu açmamıştım. artık açmalı di mi?
sevgiler

Yelda Özyurt dedi ki...

bu tur filmleri senin gibi (hatta cogu kadin gibi) ben de cok seviyorum, nedenini bilmem:) Esimle ayri kaldigimiz ilk konulardan biridir. İlk evlendigimiz zamanlar haftada en az bir kez sinemaya giderken bu film zevklerimizin farkliligi yuzunden yillardir sinemaya gitmez olduk, taki gecenlerde cocukları bahane ederek gittigimiz Ratatouille'u izleyne kadar:)
Film onerini dikkate alacagim, tesekkurler...

Esra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi) dedi ki...

İnşallah izleyebilirim, her "koca" gibi benimki de savaş vs. filmleri haricinde mırın kırın eder. Biz de orta noktayı korku-gerilim türlerinde bulduk.
Aslında bu tür filmleri izleyince de eşimi elimde merdane ile karşılayasım geliyor ya, neyse, unuttuğum duyguları hatırlamaya çalışırım ben de özenerek :))

Ferhanca dedi ki...

Hemen izlemeliyim..Evet ben de senin gibi aşk flimleri romantik flimlerden hoşlanırım..izlediğim bazı flimleri tekrar izlerim..iyi seyirler ..sevgiler..

Adsız dedi ki...

Canım Hülyam ben de hayran hayran seyrettim o filmi..

Hele jude law'ı. hatta şöyle bir slogan buluyorum ve kaçıyorum.. "Kurabiye konusunda ustayım, jude law'a hastayım"
:)))

Öpüyorum

Pınarın Kulubesi dedi ki...

tam bana göre bu film:)
biran önce izlemeliyim, can'ı emzirirken seyredicem:)

Pınarın Kulubesi dedi ki...

bu arada ben de jude law'a hastayım. zerrin'e katılıyorum:)

Tuba dedi ki...

Canim, geliyorum gidiyorum ama bu sefer bir de ses vereyim dedim. Bu filmi ben de seyretmeyenlerdenim, ustelik Kate Winslet'a da bayilirim. Onerin icin tesekkurler. Ama Londra konusunda sana katilmiyorum. Londra'nin guneyinde bir kasabada uc ay yasadim, yagmurundan bikmistim;((. Sevgilerimle, kendine iyi bak..

Hülya dedi ki...

SEVGİLİ SUZAN;benim de Pretty Woman'ım öyledir.Hâlâ bıkmadan izleyebildiğim filmlerden.Kaç kez izlediğimi unuttum...Oyuncular konusunda çok haklısın.Hem doğal hem de çok sempatik karakterler.Çok sevdim;))

HÜLYA'cığım;bence hiç vakit kaybetmeden sezonu aç derim;))Sevgiler...

YELDA'cığım;bence kadınların hepsi özde birbirinin aynı gibi.Genele bakarsan erkeklerde öyle;)Ama en kötüsü ortak beğenilerin yıllarla yok olmasından dolayı bazı programların hayatımızdan çıkarılması.Ya da buna yıllarla gelen farklı beğenilere saygı duymak mı demeliydim?;)))
Sevgiler canım...

ESRA'cığım;ahhh canım benim korku-gerilim mi dedin?Ne özverili hatunsun sen öyle.Bu tür beni gerim gerim geriyor;)E dolayısıyla evin beyi de kendi izliyor.Çünkü ellerini yüzüne kapayıp parmaklarının arasından korku-gerilim izlemeye çabalayan kadını kim yanında ister ki;)Asıl o beni öyle gerince geriliyor;)))
Elini çabuk tut ve unuttuklarını hatırla e mi?;))

FERHAN'cığım;işte bu beğeniler bizi birbirimize yaklaştırıyor ya;))

ZERRİN'im MİSSS'im;sloganın sloganım olsun;))Süpersin...

PINAR'cığım;ayy ne güzel bir fikir.Bebişinle izlemek süper olur,uygula hemen;))
Jude bu filmde büründüğü karakterden mi nedir çok başarılı ve dikkat çekiciydi.Ben çok beğendim;))
Şimdiden iyi seyirler...Bu arada Ermiş okundu mu?

TUBA'cığım;beni birden gerçek yaşama döndürdün;)
Noel vaktinin filmiydi bu.Kar yağıyordu.Ve çok hoş bir kasaba evi tenhada.Demek işin bu tarafı da vardı.Yani demek oralara çok yağmur yağar hem de bıktırasıya kadar.Ama Tuba'cığım filmi bir görsen dediğim eve bir girsen.Çok şirin...
Sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

aman da benim arkadaşım romantizmin kuyularında kendini kaybetmiş biz ömerle bu filmi izlerken uyuya kaldı ...ama ben her karesinde çok mutluydum cud lawu cok severim kızkıza izlemek doğru bir karar

Hülya dedi ki...

AYNUR'cuğum;e 10 yıl sonra var bir bildiğimiz di mi?Boşuna demiyoruz kızkıza izleyin diye;))
İzlemene sevindim.Nasıl bulduğunu dememişsin ama:(