27.10.2007

PEÇETE'ME TEBRİK NOTU....

Çoğu vakit gündemi takipde zorlanıyor insan.Ya geç kalıyor ki genelde bu oluyor bana;ya da keyifsiz bir anınıza geliyor değişimler,sayfanızı güncellemeye takatınız olmuyor.Hazır çok geç kalınmamış ve keyif,kürek durumları da yerindeyken bir sevgili arkadaşımı kutlayıvereyim izninizle.
Blog camiası kendini pek yakînen tanısa da tanımayanlara birazcık hatta ne birazcığı dilim döndüğünce anlatayım Ayşem'i;)Böyle durumlarda ne diyor Beyaz:"O biiiiirrr;)))İşte aynen öyle...
Başlıyorum....Ayşem kolla kendini;)

O biiiirrr anne...Bebi'si de var...Sarı marı günebakan gibi;)

O biiiirrr blogdaş.Peçeteye yazılmış notlarını bizlere aktaran...Arada isyan eden"Oğlumu asla askere yollamam"diyerekten...

O biiiirrr taze iş kadını....Bake Shop-Beşiktaş'ı var;)

O biiiirrr koca yürekli insan....

O biiiirrr dokunmadığım,görmediğim,aynı ortamı soluyamadığım:(ama yürekden anlaştığımız sarı bacım,kadın,anne....Arkadaşım...

Ve o biiiirrr taze Yeşil Elma'cı;)


Ayşem,Bake Shop'unu açıp pastalar,kurabiyeler yapmaya hız vermişken aaaa bir de ne görelim yemek programlarına da çıkar olmuş.Bu cuma 2.canlı yayınında onu izleyebildim çok şükür.Çok sevindim.Pek bir onurlandım.Hani benim arkadaşım ya,hani konuşuyoruz ya telefonda sırf o yüzden.Yani neti bilmeyen biriyle aynı anda Yeşil Elma'yı izliyor falan olsaydım ve"Bak bak Ayşem.Arkadaşım;)" demeye kalksam;azıcık havalı edalı azıcık da kurumlanarak"Aaa nerden tanıyorsun?"derdi büyük ihtimal.Ben de "E netten"derdim doğal olarak.En kısa tanımı bu ya;)Ve muhtemelen yanımdakini;)bana acıyor ve hatta ağlak bir ifadeyle bakıyor olarak bulabilirdim.İnternetten tanışıyoruz ya tv.lerde çıkan bir hanımla...Hatta yanımda ki ;muhtemelen ayrılanları barıştıran,kayıpları bulan cengaver bir kadın programına gitmem konusunda içinden tavsiyelerde bulunuyor bile olabilirdi...;))))))))

Blogdaşlığı seviyorum.Yan komşuma çat kapı gidivermiş gibi bir tık ötemizde ki aynı şeyleri seven,üreten insanlarla paylaşımları da çok seviyorum.Ve onların herbirinin sıcacık haberlerini almayı daha da çok seviyorum.Yolun açık olsun canım....




Tarçınlı kek tarifi bir ara;)

13 yorum:

Adsız dedi ki...

Bayıldım,bayıldım....Yazdıkların çok çok mutlu etti beni.Ayşem'i bende yeni tanıdım.Ama o kadar samimi,içten ve yardımseverki...Umarım en kısa zamanda Ayşem de seninle buluşabiliriz..Bu arada resimde Ayşemin yanındaki(saçlarım gözüküyor ya :P)benim....Sevgiler..

Adsız dedi ki...

Gene ben....Aklıma geldide,Ayşem'e bir nazar boncuk şart....Nazar değmesin sevgili arkadaşıma....

Adsız dedi ki...

Hülya'cığım,

Ne kadar güzel yazmışın arkadaşım.
Bende programın sonuna doğru yetiştim. Karşımda güleryüzlü,neşeli,esprili Ayşem'i gördüm.Bende kendisiyle tanışmadım. İstanbul'dayım ama bake shop a gitmek kısmet olmadı.
Hepimiz bu işin bir yerlerden ucundan tutup başladık.Çünkü mutfağı ve pasta yapmayı seviyoruz.
Hepimiz gibi Ayşem'in de yolu açık olsun.Herkesin gönlüne göre olsun canım.
Sevgiler...
geocities.com/zerrinpastaevi

Esra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi) dedi ki...

Hülyacım kıskandırmak gibi olmasın iki kere de yüzyüze görmüşlüğüm vardı kendisini :))))) Şaka bir yana gerçekten yazdıklarını fazlasıyla hakediyor. Son derece doğal ve içten. Ama bir şey söyleyeyim mi, sen de benim için tanışmadan sıcaklığını ve samimiyetini hissettiğim birisin.

lezzetlilerim dedi ki...

Hülyacım şu sanal dünyaya iyikide girmişiz değil mi?Ne güzel dostluklar kuruyor insan. Hiç yüz yüze gelmesekte birbirimizi düşünüyoruz.Ayşem'le tanışmak kısmet olmadı tv dede görmedim. Ama yinede pozitif bir insan olduğu fotolarından vede yazılarından belli. Bence güzel yazını ve dahada fazlasını hakediyor.

Bu arada bana gelirsen kurabiye ikram ederim sana. Hemde kızartma.
Sevgilerimle hoşçakal canım.

Müge Hüner dedi ki...

Gönül Dostum; Hülyacım,
Ayşem dediğin zaman akan sular duruyor bende, çook seviyorum onu. Gözünün içine bakıyorum, kalbini kırmayayım diye, oda sağolsun tüm dostlarını kırmamak adına pamuklara sarar zaten, bir tanedir o..
Böyle bir yazı yazman ne hoş, çok takdir ettim seni, ne kadar yüce gönüllüsün, çok seviniyorum seni tanıdığıma. (Kargoculara göre biz kardeşiz zaten:))

Adsız dedi ki...

Hulya cım aynı seylerı seven aynı dılı konusan ınsalarla tanısmıs olmaktan dolayı cok mutluyum.. kendı arkadaslarımla bıle bu noktada fıkır ayrılığı yasarken sadece net.ten tanıdığım dostalrımla aynı hazzı paylasmak pek hoss..Aysem mı; o benım sarısekerım..severım hepınızı:))

sevgıler
fıdan

Hülya dedi ki...

SUZİ'ciğim;dediklerine aynen katılıyorum.Birgün karşılaşırız kimbilir;)

ZERRİN'ciğim;birgün bu minicik ama yürekli atılan adımları yadedip"Nereden nereye"diyebileceğimiz güzel günlerimiz olur inşallah.Hepimiz için;))

ESRA'cığım;teşekkür ederim cancağızım;)Öyle derler methetmek gibi olmasın da kendimi;)Sevgiler...

LEZZETLİLER'im;kurabiyelerinden aldım süper olmuş.Ellerin dert görmesin....Sevgilerimle...

MÜGE'ciğim;di mi ya biz kardeşiz zaten;)Ayşem'in yanında olan şanslılardan biri de sensin ne güzel;))

FİDAN'cığım;ne güzel sözler bunlar böyl.Teşekkürler ve çok sevgiler....

etki alanı dedi ki...

İki arkadaş çölde yürüyorlardı. Yolculuk sırasında bir tartışma yaşandı ve arkadaşlardan biri ötekine tokat attı. Tokadı yiyen kişinin canı acıdı ama hiçbir şey söylemeden eğildi ve kuma şöyle yazdı:

“Bugün en iyi arkadaşım bana tokat attı.”

İki arkadaş bir vahaya gelene dek yürümeye devam ettiler ve vahaya gelince de suya girmeye karar verdiler. Tokadı yiyen kişi bataklığa saplandı ve kurtulmak için çırpınmaya başladı. Arkadaşı onu kolundan çekerek baplandığı yerden çıkardı ve yaşamını kurtardı. Tokadı yiyen kişi boğulmaktan kurtulduktan sonra bir taşa şöyle yazdı:

“Bugün en iyi arkadaşım yaşamımı kurtardı.”

Tokadı atan ve arkadaşının yaşamını kurtaran kişi bu olay karşısında çok şaşırdı ve merakını yenemeyip arkadaşına sordu:

“Canını acıttığımda kuma yazdın neden şimdi taşa?”

Tokadı yiyen kişi bu soruyu şöyle yanıtladı:

“Birisi canımızı yaktığında kuma yazmalıyız ki bağışlama rüzgarı silebilsin ama biri bizim için iyi bir şey yaparsa taşa kazımalıyız ki hiçbir rüzgar silemesin.”•

Hülyacım,ben seni toprağa yazdım,ama neyse ki Ayşem'i taşa yazmıştım.
(asıl benim tebrik yazısı yazmam gerekirdi.)
Muhteşem yazın için seni kutluyorum.
Tütü

pecete dedi ki...

...

gülriz dedi ki...

Hülyam, çok seviyorum ben senin kalemini, çooook. Ne güzel yazmışsın yine. Ayşem gerçekten çok özel bir insan, hem de çok. Senin özelliğinse yazılarındaki, kelimelerindeki incelikten belli. Seviyorum ben blogdaşlığı, çok seviyorum; bu kısacık, harala gürele hayatın içinde sizi kazandığım için çok mutluyum. Kocaman sevgiler

Damak Tadı dedi ki...

Ayşem için yazdıklarını okudum ve senin o güzel gönlünü bir kez daha sevdim.(has gelin ünvanı her geline takılmaz)
Tespitlerinde hiç yanılgı payın yok canım.Bende Ayşem'i yakından tanıma şansına nail olmuş biri olarak düşüncelerim diğer arkadaşlarla aynıdır.Tespitim,çok özelliği olmasına rağman,baskın olanı anaçlık duygularının sadece kendi bebesine değil etrafındaki tüm arkadaşınlarına da aynı görevi üstlenmesi.Uzaktakilere de seve seve koşması.Her insanda bu kadar meziyet bulunmaz.Olan arkadaşlarımızı da el üstünde tutmalıyız.

Kocaman öpüyorum en has gelinimiz.

Sevgiyle kal..

Hülya dedi ki...

TÜTÜ'cüğüm;hoş yazın,adımı yazdığın toprak kadar bereketli.Verimkar...İyi ki varsın...

PEÇETE'm;sözün bittiği yerde misin?

GÜLRİZ'ciğim;hele ben?Sizleri tanımaktan o kadar onur duyuyorum ki...İyi ki buralardayız...

GÜL'cüğüm;ne güzel yazmışsın.Sen birebir tanıyorsun da Ayşem'i.Boş kalan satırlarımı o zarif kaleminle doldurman keyif verdi bana...Teşekkürler.Ve iyi ki varsın...