19.10.2007

SON PASTALAR...

Yüzünde daima bir gülümseme olan insanlar vardır hani.Her daim yüzlerinde bir tebessüm.İşte bu altta gördüğünüz pasta böyle bir çocuğun pastası.Hep gülüyor.Hep neşeli.Şimdi 2 yaşında ama büyüdüğünde eminim ki etrafına hep mutluluk,huzur saçacak."Hayvanları çok seviyor."dedi annesi."Hele kedi,köpek hastası;)"Ben de fırsat bu fırsat deyip aklımda olanları yaptım.
Bir kedi...Bir şirin köpek...
Süslü bir kuzu.Ya da zuzu mu demeli;)
Sevimli ayıcık...Pembiş bir inekcik;)Ve son günlerin en meşhur tavuğunun evrim geçirmiş hali;)


Dün gecenin 2.pastası da bu papatyalı pasta.Anıl için arkadaşı yaptırdı.
Hatta eşim görünce"E ismi Anıl neden çiçekli bir pasta yaptın ki"deyince Anıl'ın Hn.olduğunu öğrendi.Ona göre Anıl bir erkek ismiymiş.Bana göreyse Anıl her daim feminen.Hayatımda Anıl adını ilk kez ilkokul zamanlarımda duymuştum.Elinde kimselerde olmayan minicik lastik bir topuyla hâlâ gözümün önündeki bu kız çocuğu şimdi yetişkin bir kadın ve ne tesadüftür ki bu pasta da elinde renkli minik lastik top tutan kızın;)Ve bence yine de dünyanın tüm Anıl'ları önce kadın;)

Ve bu pastanın Hamiş'i:Anıl'cığım,evinin perdeleri bile papatyalıyken sana nasıl olur da farklı bir kombinasyon yapılabilirdi ki;)Nice senelere...

27 yorum:

hayatkazanbenkepce dedi ki...

Ellerine sağlık canım . Vallahi her biri biblo gibi olmuşlar ...

Unknown dedi ki...

Hülyacım 2 pastanda çok cici olmuş helede hayvan figürleri çok cici tavukda iyi fikir olmuş ama o süslü kuzuyada bayıldım. Ellerine sağlık.

Unknown dedi ki...

Hülya'cığım merhabalar. Celal Usta'ya pudra şekerimi ısmarladım, gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Ve şimdiden iki tane doğumgünü pastası istedi arkadaşlar çocuklarının doğumgünü için. İlk kez yapacağım şeker hamurunu imdaat yardım edersin değil mi? Seni rahatsız edebilir miyim yine?
Hülya..

Unknown dedi ki...

Yine ben, pastalarına bayıldım fikir almak için harika bir kaynaksın. Senden öğreneceğim o kadar çok şey var ki..
Sevgiler..

serinmavi dedi ki...

Çok şeker çalışmlar yapmışsın yine canım,ellerine emeğine sağlık....Selamlar......

ufukmutfakta dedi ki...

Bunlar çok şiriiiiiin. Hülya sana ne demeli artık bilmiyorum. Valla kelimeler de tükendi. Süpersin süper....

Adsız dedi ki...

yeni yaşın kutlu olsun
sende hep mutlu ol aybikeyle ikinizi kutlarım öperim canlarım benim
aynur
varlığınız benim için net aleminde çok kıymetli
aynur

Aybike Ceylan dedi ki...

Ahh Hulya'm canim Hulya'm,
Sayfana not yazmak icin grdim ve pastami gordum, bu ne incelik, cok tesekkur ederim, cok sagol, bende senin dogumgununu kutluyorum ve bu guzel jestin icin cok cok cok tesekkur ediyorum, sevgilerimi gonderiyorum.Insallah birgun, 20 ekimde birlikte olur, yuz yuze de kutlariz birbirimizin dogum gunlerini.
Ama pastamin tadini da merak ettim :)
Optum hepinizi, selamlalr

Hande dedi ki...

ayy yirim ben o zuzuyu
çok şeker olmuş
papatyalı pasta da süper

bu arada doğum günün kutlu olsun.
nice senelere sağlıkla,huzurla,sevdiklerinle..

Adsız dedi ki...

Hülya'cığım,
ellerine ve yüreğine sağlık. Pastam çok güzel olmuştu.Papatyalara bayıldım
çok teşekkür ederim.
canım arkadaşım zeliş'ime de bu nazik davranışı için çok teşekkür ederim.
ANIL

Adsız dedi ki...

Canım arkadaşım,

Doğum günün kutlu olsun birtanem.
Tabii ki Aybike'ciğimin de doğum gününü kutluyorum. Pastaların harika görünüyor. Hayvan figürlerine bayıldım. Diyorum ya sen aştın kızımmmmmmm.
Biraz da kıskandım mı acaba hani benimde doğum günüm geçti ama böyle bir jest gelmedi yani... Hahhahhaaaaaaaaaaa
şaka tabii. Herşey gönlünüzce olsun. Öpüyorum seni.
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Hülyaaaaaaaaaaa,

o kuzu benim olabilirmi...

Çook sevdim çoook... Şeyy hem benim için yapılmış gibi. Bende bugün doğdum, ben de kedi köpek çok seviyom, ben de gülüyom. Nooolur benim olsun o kuzu :)

Ellerine sağlık Hülyam

Adsız dedi ki...

Zuzuya bayıldım,hepsi çok güzel....Ellerine sağlık,sevgiler

Özlem dedi ki...

Hülya' cığım doğumgünün kutlu olsun. Sevdiklerinle beraber sağlıklı mutlu nice nice yıllar diliyorum.

Adsız dedi ki...

hülyacım doğumgününü tüm tütüncü ailesi olarak kutluyoruz .seni çok öpüyoruz.ailenle birlikte mutlu yıllar olsun işallah.yaşlanıyormuyuzzzzz..valla ben hiç öle hissetmiyorum.görüntüler değişsede içimiz hala genç diyorum arkadaşım. son pastalar muhteşem çok şirin olmuş bu hayvancıklar.insan onları yiyemez yaa.dolabın içinde süs diye saklar.her rafa bitane çok şirin ellerine sağlık.

lezzetlilerim dedi ki...

Hülya'cım ellerine sağlık her iki pastanda süper olmuş. Tekrar söylüyorum. Sanat ruhuna hayranım. Ayrıca yeni yaşınıda kutluyorum. Sevgiler.

Hülya dedi ki...

HAYAT KAZAN BEN KEPÇE;Teşekkürler;)

SELDA'cığım;beğenin için teşekkürler;)Bilirsin ki pastacılık gözlem işi.Tavuk bayıldığım bir figürdü.Sevgiler canım...

MİSKETLİMONU'm;ne zaman istersen yardıma hazırım.Bana mail de atabilirsin.Mailim HAKKIMDA başlığı altında var.Sevgiler...

SERİNMAVİ'ciğim;ben de sevdim hayvancıklarımı;)Teşekkür edderim...

UFUK'cuğum;bunları senden duymak ne hoş.Bayıldım.Bayıldım...Ben pasta yapayım sen de beni şımart lütfen;)Sevgilerimle...

AYNUR'cuğum;jestine bayıldım.Bu naif ve hatta kırılgan yanın az rastlanası.Asıl bizim için sen iyi ki varsın.Ve iyi ki minik bir KIRINTI'yken birbirimizi bulmuşuz...

AYBİKE'ciğim;az kalır bunlar.Gönül isterdi ki 20 EKİM sabahı kapında bir kurye elinde made in Günebakan yazılı bir paket.İçinde lokum gibi bir bayan figürü ve çok çikolatalı bir pasta;)Hayali bile güzelken gerçeğinde ki sevinç çığlıklarımızı düşünemiyorum.Gönül neler neler istiyor ama buna da şükür.Ya net olmasaydı ya blogdaş olmasaydık.Nasıl tanışacaktık.Hayatın gizli ve iksir dolu bir eli var canım.Ve bu el bize dokundu.İyi ki de dokundu...Tekrar Doğum gününü kutlarım....

HANDE'cik;zarif,temiz yürekli,taze aşık,iş arkadaşım...Zuzular senin olsun ben tebriğini aldım kaçıyorum;))

ANIL'cığım;ne iyi ki böyle gönlü zengin dostlarınız var.Zeliş ayrı bir paragraf konusu zaten ymuşacık yüreğiyle.Bu koskoca şirkette birbirine yakın yürekler görmek çok hoş.Pastanı beğenmene çok sevindim.Tekrar doğum günün kutlu olsun.Bir gün arayla doğmuşuz iyi mi;))

ZERRİN'ciğim;bu yazıyı yazar yazmaz seni arıyorum hemen ve telafi turlarına başlıyorum 2 yürek arası;)
Hayvanlarımı beğenmene sevindim.Kimbilir sen neler yaparsın.O cevher olduktan sonra sen de;))
Sevgiler ve teşekkürler tebriğin için.E iyi ki doğmuşum da sizleri tanımışım;))

SUZİ'cik;ben de öyle;)Hele pembe çiçek tokasına;)

ÖZLEM'ciğim;teşekkür ederim canım..Temennilerini ben de senin için diliyorum...

DİLEK'im;canım ailem...Hayatımızın en anlamlı yıllarının tek şahidi olan çift;)Yaşlanmıyoruz.Olgunlaşıyoruz ve hayattan ne istediğimizi çok daha iyi biliyoruz.İyi ki bu sayfadayım.Dostlarımı çok uzaklardan yanımda buluveriyorum hemen.
Hayvancıklar konusunda haklısın.Aslında çok uzun süre saklanabiliyor bunlar.Şeker hamuru dayanıklı bir madde.Biblo olurdu mutfak camında,rafında;)
Doğumgünümü unutmamışsın ne güzel;)

LEZZETLİLER'im;burcumun tüm özelliklerini taşıyorum ben;)Haddimi aşmazsam bu durumu böyle açıklayabilirim;))
Çok çok sevgiler....

Adsız dedi ki...

Hülyam, yeni öğreniyorum aynı gün doğduğumuzu...

Mutluuuuu mutlu seneler datluuu hülyam :)) (Datlu =tatlı)

Sımmsıkı kucaklıyorum ...

Adsız dedi ki...

Hülya'cığım
seninde doğum günün kutlu olsun.
ne güzel arka arkaya doğum günlerimizin gelmesi.
Zeliş'imin ayrı bir paragraf olduğu konusunda sana katılıyorum. Çok nazik çok düşünceli bende yeri her zaman ayrı olan dostum.
Tekrar çok teşekkür ederim her ikinize de.
Bu koskocaman şirkette kimbilir kaç tane daha böyle güzel arkadaşlıklar vardır bilmem ama sayısının artması bu seneki doğum günü dileğim olsun.
Anıl

Hülya dedi ki...

ZERRİN'im MİSSS'im;iyi o zaman berabereyiz;)
Sevgiler...

ANIL'cığım;dileğini tüm yüreğimle bende destekliyorum.Her ne kadar büyük bir kahramanlığı gerektirse de neden olmasın.Tüm dostlarınla ve sevdiklerinle olabilmen dileğimle...

meleginmarifetleri dedi ki...

ellerine sağlık hülya çok şeker olmuş bu hayvanlar bayıldım ya ne kadar güzel yapmışsın bende çok hevesliyim ama sabırsız olduğum için çok çabuk sıkılıyorum ama yinede denemekteyim hoşçkal

Tijen dedi ki...

İşe yaramasına çok sevindim Hülya'cığım. Haydi pasta yapmaya devam!

Ceylan dedi ki...

Aaa ben bunca zaman nasıl görmemişim bu blogu! Ellerinize sağlık harika pastalar. Figürler de bize yardım açısından çok iyi olmuş, tek tek. Takipteyim artık!

Hülya dedi ki...

SEVGİLİ MELEK;bu işler biraz sabır istiyor evet.Gerçi ben çok sevdiğimden böyle incik cincik uğraşmayı vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum ve bu durum sabretmeye girmiyor sanırım;)
Seviyorsan denemelisin derim...
Sevgilerimle..

TİJEN'ciğim;yorgun argın girdiğim sayfandan enerji dolup çıkıyorum.Hayata baktığın o güzel pencerenden bir nebze eğilip bakmaya gayret eden bu kadına desteğin için teşekkürler;)
Görüşelim....

SEVGİLİ CEYLAN;şu net alemi engin bir derya.Her kapının ardıysa ayrı bir dünya.Bazen ben de seninle aynı duygularla sitem ediyorum kendime.Hoşgeldin.Yine beklerim.Yardımcı olabilirsem ne âlâ;)
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Hülyacım sana ne kadar teşekkür etsem azdır..tam hayal ettiğim gibi bir pasta yapmışsın...emeğine yüreğine ellerine sağlık...senin doğumgünün de 20 ekim demek:))o halde hepimiz teraziyiz....;)Anılım sen herşeyin en güzeline layıksın....hepinizi öpüyorum:)))))))
zeliş.....

Leziz Tarifler dedi ki...

Hülya'cım, her zamanki gibi süpersin..
Lütfen bana bu işin sırrını söyle, hem pasta sanatı, hem iş, hem ev ve cocuklar, eşin, bir de kitap okumak ve de aktüaliteyi takip etmek. Bu nasıl oluyor, lütfen???.
Kocaman sevgiler...

Hülya dedi ki...

SEVGİLİ ZELİHA;hayallere tercüman olmak zor iş aslında.Hissetmek gerek.Galiba hissedebilmişim;)Terazi kadını olmanın getirdiği birşey olsa gerek;)
Sevgiler...

FEYHAN'cığım;yok be güzelim bir sırrı falan.Sadece biraz gayretle başlıyor herşey.Bunu diyebilirim;))

Sevgilerimle...